Cezaevi firarisi, tartıştığı 2 kişi tarafından öldürüldü

Çorlu'da 20 gün önce cezaevinden firar ettiği öğrenilen Sadullah Bakırcılar, tartıştığı 2 kişi tarafından tabanca ile vuruldu. Çorlu Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Bakırcılar, doktorlar?

GÜNDEM 10.08.2019 08:16:00 0
Cezaevi firarisi, tartıştığı 2 kişi tarafından öldürüldü

Çorlu’da Hıdırağa Mahallesi Çiçek Sokak üzerindeki bir evin bahçesinde meydana gelen olayda bir kişi, tartıştığı 2 kişi tarafından tabancayla vurularak öldürüldü.

 

20 GÜN ÖNCE FİRAR ETTİ

 

'Adam öldürme ve kasten yaralama' suçlarından hüküm giyen Sadullah Bakırcılar, edinilen bilgiye göre 20 gün önce tutuklu bulunduğu Tekirdağ Açık Cezaevi'nden firar etti. Polisin her yerde aradığı Bakırcılar, gece Hıdırağa Mahallesi'nde bir arkadaşını ziyarete gitmek için yürürken karşılaştığı E.K. ve E.C. ile tartıştı.

 

DOKTORLARIN MÜDAHALESİNE RAĞMEN KURTARILAMADI

 

Tartışma, araya girenler tarafından büyümeden önlenirken, arkadaşının evine giderek bahçede oturmaya başlayan Bakırcılar’a bu sırada gelen E.K. ve E.C ateş açtı. Saldırganlar olay yerinden kaçarken, yaralanan Sadullah Bakırcılar, kaldırıldığı Çorlu Devlet Hastanesi'nde tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

 

2 SAAT SONRA YAKALANDI

 

Saldırganlar E.K.ve E.C., olaydan 2 saat sonra Çorlu Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri tarafından saklandıkları evde yakalanarak, gözaltına alındı. Şüphelilerin, ilk ifadelerinde Sadullah Bakırcılar'ın kendilerine küfür ettiğini öne sürdüğü öğrenildi.

 

Haber / Yakup KARATEPE