Yönetim Kurulu toplandı

Trakya Üniversitesi Yönetim Kurulu, her hafta Rektörlük Binası'nda gerçekleştirdiği olağan yönetim toplantısını, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cem Uzun ve beraberindeki Yönetim Kurulu Üyeleriâ

GÜNDEM 5.08.2019 14:19:00 0
Yönetim Kurulu toplandı

Toplantıda, Genel Sekreter Yardımcısı Ahmet Sezgin, yönetim gündem maddeleri hakkında ön bilgilendirme yaparak oturumu başlattı. 8 gündem maddesi ve diğer konuların görüşüldüğü toplantı, yaklaşık bir saat sürdü. Öneri ve dileklerin de alındığı toplantıda mevcut projeler ve projelere ilişkin konularla birlikte 2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı öğrenci kayıtları ve Trakya Üniversitesi akademik dergileri gibi gündem maddeleri görüşüldü.

“TOPLANTI VE BULUŞMALAR DEVAM EDECEK”

Osmanlı mutfağını ve geleneğini yeniden gün yüzüne çıkararak yaşatılması ve gelecek nesillere aktarılmasında söz sahibi olacak bu projeyi önemli ve anlamlı bulduğunu belirten Trakya Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cem Uzun “Bugün yönetim toplantımızı, bu tarihi atmosferde gerçekleştirmekten mutluluk duyuyoruz. Şerbet Evi, Edirne ve Edirne turizmi açısından çok değerli, çok önemli bir proje. Özenli bir restorasyon çalışması ve yoğun bir emekle hayata geçirilen bu proje için, Rektörümüz Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu ve Trakya Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mahmut Şahin başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bu değerli, tarihi mekânı önümüzdeki dönemde farklı toplantı ve buluşmalarımız için kullanmaya devam edeceğiz” dedi.

Haber / Menşure KARDEŞ