Balıkçı esnafıyla kahvaltıda bir araya geldi

Büyükşehir Belediyesi ve Süleymanpaşa Su Ürünleri Kooperatifi'nin ortaklaşa düzenlediği kahvaltıda balıkçı esnafıyla bir araya gelen Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, â€?

GÜNDEM 4.08.2019 17:02:00 0
Balıkçı esnafıyla kahvaltıda bir araya geldi

Süleymanpaşa Sahilde Su Ürünleri Kooperatifi’ne ait Balıkçılar Lokali'nde düzenlenen kahvaltıya, Başkan Kadir Albayrak'ın yanı sıra CHP Tekirdağ Millervekili İlhami Özcan Aygun, Süleymanpaşa Su Ürünleri Kooperatifi Başkanı İbrahim Pehlivanoğlu, Büyükşehir Belediyesi daire başkanları ve balıkçı esnafı katıldı.

 

“KADİR ABİLERİ SONUNA KADAR YANLARINDA”

 

Balıkçılığın Tekirdağ’ın temel geçim kaynaklarından biri olduğunu belirten Albayrak, “Balıkçı kardeşimiz zor ve sabır gerektiren bir meslek icra ediyorlar. Bu yüzden de kendilerine çok saygı duyuyoruz. Bu sabah kahvaltısı uzun zamandır planladığımız bir organizasyondu. Araya yerel seçimler girdi. Bugüne nasipmiş. Balıkçı kardeşlerimizin kahvaltımıza yoğun ilgi göstermesi bizleri oldukça memnun etti. Biz her zaman olduğu gibi bundan böyle de balıkçı esnafımızın yanında olacağız. Balıkçı kardeşlerimiz bilsinler ki Kadir Abileri sonuna kadar yanlarında” dedi.

 

TOPLANTI DÜZENLENECEK

 

Şarköy’de Su Ürünleri Kooperatifleri ve balıkçı esnafının katılımıyla güzel bir toplantı organize edeceklerini kaydeden Albayrak, “Yakın zamanda Su Ürünleri Halimizi de bitirerek balıkçı esnafımıza güzel bir hizmet sunacağız” dedi. Albayrak, 1 Eylül’de başlayacak av sezonunun bol ve bereketli olmasını temenni etti.

 

Haber / Yakup KARATEPE