Kapaklı'da altyapı çalışması

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, "Kapaklı'da daha önce temeli atılan fakat çalışmaları duran altyapı çalışmalarının startını vereceğiz. Önümüzdeki hafta içerisin

GÜNDEM 29.07.2019 14:13:00 0
Kapaklı

İlçenin ana caddelerinden biri olan ve en işlek cadde olma özelliğini taşıyan fakat şehre yakışır bir görünüme sahip olmayan Pınar Bulvarı’nda çalışmaların nihayet başlayacağını söyleyen Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, “İlk olarak altyapı çalışmalarının yapılacağı bulvarda çalışmaların tamamlanmasının ardından üst yapı çalışmalarına başlanacak ve caddemiz, şehre yakışır bir görünüme kavuşturulacak. Pınar Bulvarı’nın yanı sıra Kapaklı genelinde de kapsamlı bir altyapı çalışması yapılacak” dedi.

 

“KARARLARIMIZI ALDIK”

 

Altyapılarla ilgili TESKİ Genel Müdürü İbrahim İçöz ile de görüştüğünü belirten Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, “Pınar Bulvarı’nda ve ilçe genelinde alt yapı çalışmaları başlayacak. Girişimlerimiz doğrultusunda kararlar alındı. TESKİ Genel Müdürü Dr. İbrahim İçöz ve ekibi ile birlikte ilçemizdeki alt yapı çalışmaları hakkında toplantımızı gerçekleştirdik. Girişimlerimiz doğrultusunda anlaşmalarımızı imzalayarak kararlarımızı aldık” dedi.

 

“ALTYAPI ÇALIŞMALARINA BAŞLIYORUZ”

 

Önümüzdeki hafta içerisinde ana cadde olan Pınar Bulvarı başta olmak üzere şehrin genelinde alt yapı çalışmalarına başlayacaklarını kaydeden Çetin, “Söz verdiğimiz gibi artık değişim ve gelişim zamanı” diyerek çalışmaların Kapaklı’ya hayırlı olmasını temenni etti.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU