Son yolculuğuna gelinlikle uğurlandı

Edirne Keşan'da baş ağrısı şikayetiyle Keşan Devlet Hastanesi'ne giden, taburcu edilmesinin ardından kolunda ve bacağında morluklar oluşunca yeniden hastaneye kaldırılan 15 yaşındaki GÇ, hasta

GÜNDEM 28.07.2019 15:23:00 0
Son yolculuğuna gelinlikle uğurlandı

Keşan'da, Mustafa Kemal Paşa Mahallesi 700 Evler TOKİ Konutları'nda yaşayan Gülsüm Kabayel, baş ağrısı şikayetiyle aile tarafından Keşan Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Burada tıbbi müdahalesi ve bir süre müşahede altında tutulmasının ardından taburcu edilen Kabayel, evine döndükten sonra kolunda ve bacağında morluklar oluşunca yeniden Keşan Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

 

SONSUZLUĞA UĞURLANDI

 

Durumu ağırlaşan Kabayel, ambulansla Edirne'de bulunan Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi. Ameliyata alınan ve yoğun bakım servisinde tedavisi süren Gülsüm Kabayel, doktorların tüm müdahalesine rağmen yaşamını yitirdi.  Kabayel'in cenazesi, Keşan'a getirildi. Gülsüm Kabayel'in tabutunun üzerine gelinlik örtülürken, Kabayel, İki Minareli Çarşı Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından dualar ve gözyaşlarıyla Enez Yolu Mezarlığı'nda sonsuzluğa uğurlandı.

 

Haber / Yakup KARATEPE