TRAKYAKA Yönetimi Enez'de toplandı

Trakya Kalkınma Ajansı Temmuz ayı olağan yönetim kurulu toplantısı Enez'de yapıldı. Yönetim Kurulu Başkanlık görevini tamamlayan Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım görevi Edirne Valisi Ekrem Canalpâ

GÜNDEM 26.07.2019 17:20:00 0
TRAKYAKA Yönetimi Enez

Edirne Valisi ve Trakya Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Canalp başkanlığında yapılan toplantıya, Kırklareli Valisi Osman Bilgin, Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım,  Kırklareli İl Genel Meclis Başkanı Aydın Karakoç, Edirne İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Geçmiş, Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Recep Zıpkınkurt, Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Soner Ilık, Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cengiz Günay, Trakya Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mahmut Şahin ve Kalkınma Ajansı uzmanları katıldı.

 

GÜNDEM MADDELERİ GÖRÜŞÜLDÜ

 

Bir önceki toplantıda alınan kararların görüşülmesinin ardından Ajans Yönetim Kurulu Toplantısı Genel Sekreter Mahmut Şahin’in gündemi sunmasıyla başladı. 2019 yılı Ara Faaliyet Raporunun görüşülerek yayınlanmasına karar verildi. Daha sonra kurum ile ilgili bazı idari konular Yönetim Kurulu tarafından değerlendirildi. Toplantı dilek ve temennilerin iletilmesi ile sona erdi.

 

Haber / Yakup KARATEPE