Kurban satışları cumartesi günü başlayacak

Kurban Bayramı'na sayılı günler kala Çorlu Belediyesi, Kurban Satış Merkezi'nde çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Çorlu Belediyesi Kurban Satış Merkezi'nde 2019 yılı kurb

GÜNDEM 25.07.2019 14:09:00 0
Kurban satışları cumartesi günü başlayacak

Konuyla ilgili açıklama yapan yetkililer “2019 yılında Çorlu Belediyesi Kurban Satış Merkezine yaklaşık olarak 500 büyükbaş ve 2.500 civarında küçükbaş hayvanın gelmesi beklenirken, satışlar her yıl olduğu gibi bu yılda Hıdırağa Mahallesi Ahmet Taner Kışlalı Caddesinde kurulan alanda gerçekleştirilecek” dedi.

 

İLK 3 GÜN HİZMET VERECEK

 

Kurban Satış Merkezi’nin hemen karşısında bulunan Büyükşehir Belediyesi Çorlu Mezbahası’nın Kurban Bayramının ilk 3 gününde hizmet vereceğini belirten yetkililer “Çorlu Mezbahasında büyükbaş hayvan kesim ücreti 350 TL, küçükbaş hayvan kesim ücreti ise parçalama dahil 90 TL olarak belirlenirken, özel kesim istasyonlarını, mezbaha gibi alanları kullanmak istemeyen vatandaşlar için ise Cemaliye Mahallesi'nde kurulu bulunan Çorlu Belediyesi Kapalı Pazar Yerinde kesim yapabilecekler. Burada yapılacak kesimlerde küçükbaş kurbanlıklar için 30 TL, büyükbaş kurbanlıklar için ise 70 TL ücret alınacak” dedi.

 

Haber / Emre BOZ