'Yaşayan Müze' ile eserlerini sergileyecekler

Trakya Üniversitesi Şehit Ressam Hasan Rıza Güzel Sanatlar Meslek Yüksekokulu öğrencilerinin ürettiği eser ve çalışmaları, 'Yaşayan Müze' adlı proje kapsamında Trakya Üniversitesi Sağlık, Kült

GÜNDEM 23.07.2019 14:08:00 0

Projenin açılışı Trakya Üniversitesi Rektörlük Binası girişinde yapıldı. İlk kez sanatseverlerin beğenisine sunulan sergide farklı teknikler kullanılarak hazırlanmış eserlere yer verildi. Sergiye, Trakya Üniversitesi Şehit Ressam Hasan Rıza Güzel Sanatlar Meslek Yüksekokulu Müdür Vekili Doç. Dr. Semiha Kartal ve Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Öğr. Gör. Burak İşçimen de katıldı.

'ÖĞRENCİLERİN GELİŞİMİ İÇİN BİR FIRSAT'

Sergi açılış konuşmasını Trakya Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cem Uzun yaptı. Uzun, "Bu sergi öğrencilerin gelişimi için bir fırsat. Öğrencilerimize ve değerli hocalarımıza bu kadar güzel ve anlamlı bir etkinlik yaptıkları için teşekkür ederim. Bu etkinlik Şehit Ressam Hasan Rıza anısına oldu. Ayrıca Üniversitemize güzel bir renk kattı. Bu sergi, Şehit Ressam Hasan Rıza Güzel Sanatlar Meslek Yüksekokulu öğrencilerinin kendilerini tanıyıp geleceğe güvenle adım atmaları için bir fırsat niteliği taşıyor. Başarılarının devamını dilerim. Trakya Üniversitesi olarak desteklerimiz her zaman öğrencilerimizle olamaya devam edecek.” dedi. Trakya Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cem Uzun'un konuşmasının ardından, sergide emeği geçen akademisyen, idari çalışan ve öğrencilere teşekkür belgeleri takdim edildi.

Haber / Menşure KARDEŞ