Üniversite tercihleri 23 Temmuz'da başlayacak

YKS (Yükseköğretim Kurumları Sınavı) sonuçları 17 Temmuz Çarşamba günü sonuc.osym.gov.tr adresi üzerinden erişime açıldı. ÖSYM'nin 2019 tarihli takvimine göre, üniversite tercihleri 23-2

GÜNDEM 18.07.2019 18:00:00 0
Üniversite tercihleri 23 Temmuz

Çerkezköy Halk Eğitimi Merkezi ve Rumeli Üniversitesi üniversite tercih süreci boyunca ücretsiz tercih danışmanlığı hizmeti verecek. Dün saat 13:00’da Belediye yanında kurulan stantta üniversite tercihi yapacak olanlara ücretsiz danışmanlık hizmeti verilmeye başlandı.

 

29 TEMMUZ’A KADAR DEVAM EDECEK

 

Çerkezköy Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü olarak Rumeli Üniversitesi işbirliğinde üniversite tercihlerinde gençlere ve öğrencilere ücretsiz tercih danışmanlığı hizmeti verdiklerini belirten Çerkezköy Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Necmi Akman “29 Temmuz’a kadar her gün 13.00-19.00 saatleri arasında ilçemiz rehber öğretmenleri Sinan İnci ve Özge Özkan üniversite tercihlerinde gençlerimize rehberlik yapacak” dedi.

 

ÜCRETSİZ YARARLANABİLİRLER

 

Çerkezköy Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü işbirliğinde Çerkezköy’de kurdukları üniversite tercih danışmanlığı standına daha ilk günden ilgi gösterilmesinin kendilerini mutlu ettiğini söyleyen Rumeli Üniversitesi Spor Yönetimi Öğretim görevlisi Mutlu Ura da “29 Temmuz günü saat 19.00’a kadar Çerkezköy’de devam edecek olan üniversite tercihlerinde danışmanlık hizmetinden üniversite tercihi yapacak olan tüm gençlerimiz yararlanabilir” dedi.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU