Başkandan Türkiye 1'incisine ödül

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, Liselere Geçiş Sınavı'nda (LGS) 500 tam puan alarak Türkiye birincileri arasında yer alan ve Kapaklı'yı gururlandıran Yıldızkent Ortaokulu öğrencisi

GÜNDEM 17.07.2019 11:34:00 0
Başkandan Türkiye 1

Başkan Çetin, başarılı öğrenci ve ailesine Kapaklı’ya bu gururu yaşattıkları için teşekkür etti. Eğitim ve öğretim alanında yakalamış olduğu başarıdan dolayı Burak Pala’yı kutlayan Çetin “Ayrıca öğrencimizin bu başarıyı yakalamasında etkin rol oynayan ailesine ve öğretmenlerine de teşekkür ediyorum. Öğrencimiz, bundan sonraki eğitim öğretim hayatında da umarım çok iyi bir lisede eğitim alarak çok iyi yerlere gelir ve ilçemizi gururlandırmaya devam eder” dedi.

 

“ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ”

 

Eğitim alanında öğrencilere güzel bir gelecek hazırlamak için ellerinden geleni yapacaklarını söyleyen Çetin “Bu konuda da İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz ile koordineli çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Kapaklı’nın her alanda gelişmesinin önünü açarak, çok başarılı işlere imza atmayı hedefliyoruz. Öğrencimizi ve ailesini tebrik ediyor, okul idarecilerimize ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüze de bu başarıdaki emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

 

Haber / Menşure KARDEŞ