Trakya Üniversitesi'nden bir proje daha

Trakya Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (TÜSEM), başlattığı eğitim seferberliği ile her yaştan ve eğitim seviyesinden insana iş umudu olmak için projelerine devam ediyor.

GÜNDEM 16.07.2019 15:03:00 0
Trakya Üniversitesi

Hedef kitle olarak, üniversite öğrencileri, kamu ve özel kurum çalışanları, üniversite eğitimi alamayan ancak donanım sahibi olmayı planlayan gençler, ev hanımları ve nitelikli bir iş yaşamı için kendini geliştirmenin gerekli olduğuna inanan her yaş ve eğitim seviyesinden katılımcıyı belirleyen TÜSEM, Havsa’da yaşayan kadınlara yönelik ‘Hafsa Hatun Kadın Üreticiler Kooperatifi Projesi Eğitimi’nin lansmanını gerçekleştirdi.

 

LANSMANI YAPILDI

 

Havsa Belediyesi’nin destekleriyle Havsa Belediyesi Pazar Yerinde gerçekleşen ve Havsa Kaymakamı Neslihan Kısa, Havsa Belediye Başkanı Av. Aydın Balkan, Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Recep Zıpkınkurt ile öğretici kadınların katıldığı törende Trakya Üniversitesi’ni temsilen Prof. Dr. Ahmet Atakişi, Dr. Öğr. Üyesi Özgür Özdemir, Dr. Öğr. Üyesi Ufuk Bağcı, Arş. Gör. Dr. Emine Serap ve Öğr. Gör. Burak İşçimen bir sunum yaptı.

 

DESTEK SAĞLANIYOR

 

Eğitim kapsamında Havsalı üretici kadınlara, Trakya Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi tarafından ücretsiz danışmanlık ve eğitim hizmeti verilerek üretici kadınların kendilerini geliştirmesi ve dışarıya açılmaları konusunda destek sağlanıyor.  Üretici kadınların büyük bir ilgi gösterdikleri eğitimde kadınlar, satış, pazarlama, muhasebe, finans, dış ticaret, gıda güvenliği, hijyen ve ihtiyaç duyulan diğer alanlarda da eğitim alarak kendilerini geliştirmeyi ve kurdukları kooperatif altında çalışmalarını devam ettirmeyi amaçlıyorlar.

 

Haber / Buse SERİN