Geleneksel Sünnet Şöleni'nin 15'incisi düzenlenecek

Kapaklı Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen Sünnet Şöleni'nin bu yıl 15'incisi düzenlenecek. 19 Temmuz Cuma günü sünnet çocukları ile toplu fotoğraf çekimiyle başlayacak olan şöl

GÜNDEM 14.07.2019 09:37:00 0
Geleneksel Sünnet Şöleni

Kapaklı Belediyesi tarafından bu yıl 15'.si gerçekleştirilecek olan Sünnet Şöleni, 19 Temmuz Cuma günü Eski Belediye Meydanı’nda yapılacak.

 

SAĞLIKLI VE HİJYENİK ORTAMLARDA GERÇEKLEŞTİRİLDİ

 

Sünnet Şöleni ile ilgili açıklama yapan Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, “Bizim örf ve adetlerimize yerleşmiş bir inancımızın gereğini yerine getiriyoruz” dedi. Bu yıl sünnet olmak için belediyeye müracaat eden çocukların sünnetlerini Kapaklı Devlet Hastanesi’nde sağlıklı ve hijyenik ortamlarda gerçekleştirdiklerini söyleyen Çetin “Bu süreçte emeği geçen başta belediye personelimiz olmak üzere bizlere her zaman destek olan doktorlarımız ve kıymetli sağlık personelimize ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.

 

SÜNNET ŞÖLENİNE DAVET

 

Kapaklı halkı ile birlikte çocukların ve ailelerinin heyecanına ortak olacaklarını söyleyen Mustafa Çetin, “Sünnet Şölenimiz 19 Temmuz Cuma günü saat 15.00 'da Toplu Fotoğraf Çekimi , 17.30’da  Recep Güven Parkı’nda Mevlidi Şerif i, 18.30’da sünnet çocuklarımıza konvoy ve saat 20.30’da  Eski Belediye Meydanı’nda  gerçekleşecek olan kına, konserler ve havai fişek gösterileriyle tamamlanacak” diyerek Kapaklı halkını sünnet şölenine davet etti.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU