Görevi Açıkgöz'e devretti

Namık Kemal Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Toplantı Salonu'nda düzenlenen devir teslim töreninde Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürlüğüne atanan Doç. Dr. Funda Eryılmaz AçıkgÃ?

GÜNDEM 11.07.2019 15:18:00 0
Görevi Açıkgöz

Devir teslim törenine NKÜ Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Bülent Eker ve Prof. Dr. Yılmaz Çakıcı, birim yöneticileri, meslek yüksekokulun akademik ve idari personeli katıldı. Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bülent Eker, devir teslim töreninde yaptığı konuşmada “Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulumuz Üniversitemizin en köklü akademik birimlerinden biri. Dolayısıyla biz yönetim olarak elimizden gelen gayreti göstereceğimize söz veriyorum. Bu güzel yuvanın yarınlara mutluluk saçmasını, ileri teknolojileri, verimli çalışmaları hep birlikte gerçekleştirmenizi temenni ediyorum. İki öğrencimden biri diğerine görev tesliminde bulunacak, görevi devralan hocamızın bayrağı yarınlara en iyi şekilde taşımak için elinden gelen gayreti göstereceğine inanıyorum” dedi.

 

TEŞEKKÜR ETTİ

 

Meslek Yüksekokulu’nun yeni Müdürü Doç. Dr. Funda Eryılmaz Açıkgöz’ü tebrik ederek, bu yeni başlangıcın Namık Kemal Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu için hayırlı olmasını temenni eden Prof. Dr. Bilgin de “Göreve geldiğimizde en önemsediğimiz konu aile olabilmekti.  Burada aile havası zaten vardı. Bu aile havasını devam ettirdik. Bu konuda herkes üzerine düşeni eksiksiz yerine getirdi. Bu konuda başta Müdür Yardımcısı arkadaşlarıma, yüksekokul sekreterime, akademisyenlerimize, idari personelimize teşekkür ediyorum” dedi.

 

EN KÖKLÜ OKULLARINDAN BİRİSİ

 

İki yıl boyunca Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü olarak görev yapan Bilgin, müdürlük mührünü Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü olarak atanan Doç. Dr. Funda Eryılmaz Açıkgöz’e teslim etti. Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu’nun NKÜ’nün en köklü ve en büyük okullarından biri olduğunu kaydeden Açıkgöz “58 akademik personelimiz var. Çok sayıda idari personele sahibiz. Kurumsallaşmış 43 yıllık bir okul Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu. Bunun gerçekten sorumluluğunun bilincindeyim. 95 yılında Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi ailesine Çorlu Mühendislik Fakültesinde katıldım. İçinizden biriyim. Bu okulu çok daha iyi yerlere götüreceğimize inanıyorum. Öncelikle, bu göreve bizi layık gören Sayın Rektörümüze ve yüksekokulumuza büyük emekleri olan Bilal Hocamıza çok teşekkür ediyorum. Kendisinden bu görevi devralıyor olmaktan gurur duyuyorum” dedi.

 

Haber / Menşure KARDEŞ