Sinema geceleri 16 Temmuz'da başlıyor

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği '2. Ay Işığında Sinema Geceleri' etkinliği 16 Temmuz Salı günü Süleymanpaşa'da başlayacak.  Sinema geceleri kapsamında 11 ilçede Şampiyon, Hedefi

GÜNDEM 9.07.2019 16:48:00 0
Sinema geceleri 16 Temmuz

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenecek olan '2. Ay Işığında Sinema Geceleri' etkinliği kapsamında 16 Temmuz – 21 Ağustos tarihleri arasında 11 ilçede 3 film sunulacak. Süleymanpaşa Belediyesi Amfi Tiyatro’da 23 Temmuz Salı günü "Hedefim Sensin", 30 Temmuz Salı günü de "Yol Arkadaşım 2" isimli film izleyici ile buluşacak.

 

ÇERKEZKÖY’DE 3 FİLM GÖSTERİLECEK

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği '2. Ay Işığında Sinema Geceleri' etkinliği kapsamında da Çerkezköy’de 3 film gösterilecek. Kent Park’ta 17 Temmuz Çarşamba günü saat 21:00’da Şampiyon isimli film, 24 Temmuz Çarşamba günü saat 21:00’da "Hedefim Sensin" ve 31 Temmuz Çarşamba günü saat 21:00’da ise "Yol Arkadaşım 2" isimli film sinemaseverlere sunulacak.

 

KAPAKLI’DA 2 FİLM İZLEYİCİ İLE BULUŞACAK

 

Sinema Geceleri kapsamında Kapaklı’da da 2 film izleyici ile buluşacak. 6 Ağustos Salı günü saat 21:00’da Bülent Ecevit Parkı’nda "Yol Arkadaşım 2" isimli film, 20 Ağustos Salı günü ise Kapaklı Belediye Meydanı’nda "Hedefim Sensin" isimli film gösterilecek.

 

SARAY’DA 2, ŞARKÖY’DE 1 FİLM İZLEYİCİ İLE BULUŞACAK

 

Şarköy’de 5 Ağustos Pazartesi günü Cumhuriyet Meydanı Sahil Alanında 'Yol Arkadaşım 2' isimli film, Saray’da da 2 Ağustos Cuma günü Büyükyoncalı Saray Belediyesi ek hizmet binası yanı tören alanında 'Yol Arkadaşım 2' isimli film, 26 Temmuz Cuma günü de eski Pazar yerinde 'Hedefim Sensin' isimli film sanatseverlerle buluşacak.

 

MURATLI’DAKİ PROGRAM

 

Etkinlik kapsamında Muratlı’da da 2 Ağustos Cuma günü 'Yol Arkadaşım 2' isimli film, 9 Ağustos Cuma günü 'Şampiyon' isimli film, 16 Ağustos Cuma günü 'Hedefim Sensin' isimli film gösterilecek. Etkinlikler İnanlı Çeşme Amfi Tiyatrosu’nda düzenlenecek.

 

MARMARAEREĞLİSİ’NDE HEDEFİM SENSİN FİLMİ SAHNELENECEK

 

Sinema Geceleri kapsamında 18 Ağustos Pazar günü Marmara Ereğlisi sahil otopark alanında 'Hedefim Sensin' filmi izleyicilere sunulacak. Muratlı’da da 2 film izleyici ile buluşacak. 22 Temmuz Pazartesi  günü  'Yol Arkadaşım 2' filmi, 29 Temmuz Pazartesi günü de 'Hedefim Sensin' isimli film  sinemaseverlerle buluşacak.

 

ÇORLU’DA 3 FİLM GÖSTERİLECEK

 

Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenecek olan Sinema Geceleri kapsamında Çorlu’da da 1 Ağustos Perşembe günü 'Yol Arkadaşım 2' isimli film, 3 Ağustos Cumartesi günü 'Hedefim Sensin' isimli film, 4 Ağustos Pazar günü ise 'Şampiyon' isimli film sinemaseverler için gösterilecek. Etkinlik kapsamında Ergene’de 18 Temmuz Perşembe günü 'Yol Arkadaşım 2' filmi, 25 Temmuz Perşembe günü 'Hedefim Sensin' isimli film, Hayrabolu’da da 7 Ağustos Çarşamba günü 'Yol Arkadaşım 2' filmi ile 21 Ağustos Çarşamba günü 'Hedefim Sensin' isimli film sanatseverlerle buluşacak.

 

Haber / Buse SERİN