Banklar yenileniyor

Ergene Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü çocuk oyun parklarındaki oturma banklarında yenileme ve onarım çalışması yapıyor.

GÜNDEM 9.07.2019 15:17:00 0
Banklar yenileniyor

Ergene Belediyesi temizlik işlerine bağlı atölyelerde boyanan yenilenen oturma banklarının çok kısa bir süre sonra çocuk oyun parklarına monte edileceğini kaydeden Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Ergene Belediyesi tarafından yapımı tamamlanıp vatandaşların hizmetine sunulan parklar ile Ergene’de yeşil alan sayısında da yükselme oldu” dedi.

 

 57 BİN 750 ADET ÇİÇEK DİKİLDİ

 

Ergene’ye kazandırılan parkların bakımının da belediye tarafından yapıldığını kaydeden Yüksel “Halkımızın ve çocuklarımızın en iyi şartlarda sosyal alanlarımızdan yararlanmaları için çalışmalarımıza aralıksız bir şekilde devam ediyoruz. İçinde yeşil alanların ve farklı aktivitelerin olduğu parkların yapılması ile Ergene ilçesi daha güzel bir görüntüye kavuştu. Yeşil bir Ergene yaratmak için ilçe genelinde ki yeşil alanlara 65 bin 150 metrekare aktif kullanılabilen park alanları, 32 bin 300 metrekare yeşil alan kazandırıldı. Park yapımının yanı sıra 16 bin 700 adet ağaç, 57 bin 750 adet mevsimlik çiçek, 2 bin 700 adet çalı ve 11 bin 628 adet gül dikildi” bilgisini verdi.

 

Haber / Emre BOZ