Selfie halkasına İmamoğlu'nu da ekledi

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, 23 Haziran'da yenilenen İstanbul seçimlerinin ardından Çatalca'nın mah

GÜNDEM 6.07.2019 09:04:00 0
Selfie halkasına İmamoğlu

 

Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu Çatalca ziyaretlerine CHP İlçe Başkanlığı'yla başladı. Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu, daha sonra AK Partili Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner'i makamında ziyaret etti. Ziyarette CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu da yer aldı.

 

SEÇİM BİTTİ, HİZMET BAŞLADI

 

Ziyaret sonrası açıklama yapan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu “Çatalca belediye başkanına hayırlı olsun diyerek ilçe gezimize devam edeceğiz. Daha önce de dediğim gibi, hangi ilçeye gidersek gidelim o ilçenin belediye başkanına, gittiğimiz mahallenin muhtarına 'Merhaba' demeyi kendimize felsefe edindik. Genel Başkan'ım da 'Madem Çatalca'ya gidiyoruz belediye başkanına hayırlı olsun diyelim' dedi. Mesut Başkan'ımıza başarılar diliyoruz. Seçim bitti hizmet başladı” dedi.

 

 

“BU GÜZELLİKLERİ KORUMAMIZ LAZIM”

 

Kılıçdaroğlu, İmamoğlu ve Kaftancıoğlu daha sonra Kestanelik Mahallesi'nde vatandaşlarla buluştu. Heyetin bir sonraki durağı, Örencik Mahallesi oldu. Burada konuşan Genel Başkan Kılıçdaroğlu, “Seçimden önce buraya geliştim. Size söz vermiştim, 'Seçimi kazanacağız ve Ekrem İmamoğlu ile birlikte buraya geleceğiz' diye. Sözümüzü tuttuk. Sizin belediye başkanınız, sizin diyorum, size ait diyorum, bundan sonra size en güzel hizmeti sunacak, ben inanıyorum. Her şey çok güzel oldu ama daha da olacak” dedi. Ekrem İmamoğlu da “Bu coğrafya, İstanbul'un en güzel yerlerinden birisi. Bizim, bu güzellikleri korumamız lazım. Hep birlikte bu bölgeyi, İstanbul'un cennet gibi köşelerinden biri yapmamız lazım. Sizlere nitelikli hizmetleri ulaştırmamız lazım. Muhtarımızın hazırladığı listeyi aldık. Sizlerle konuşacağız, sorunlarınıza çözüm bulmaya çalışacağız. Bundan hiç kuşku duymayın. Sizden habersiz işler çeviren, sizden habersiz kararlar alan bir yönetim olmayacağız. Sizin sıcaklığınız ve enerjiniz, bizim enerjimiz arttırıyor. İyi ki varsınız” dedi. Heyetin üçüncü durağı Ormanlı Köyü oldu. Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu, burada da vatandaşlarla bir araya geldi. Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu Karacaköy, Karamandere ve Aydınlar Mahallelerini de ziyaret etti.


GELENEKSEL SELFİE

 

Aydınlar Mahallesi’ndeki ziyaretlere CHP’li Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay ve Saray Belediye Başkanı Özgen Erkiş de katıldı. Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, geleneksel selfie’sini bu kez İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile paylaştı.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU