Güvenlik toplantıları devam ediyor

Süleymanpaşa'da doğrudan vatandaşların istek, şikayet ve önerilerini dile getirebilmeleri amacıyla 2016 yılından bu yana her hafta düzenli olarak düzenlenen güvenlik toplantıları önceki gün Günd

GÜNDEM 5.07.2019 13:42:00 0
Güvenlik toplantıları devam ediyor

Süleymanpaşa Kaymakamı Arslan Yurt başkanlığında düzenlenen toplantıya  İlçe Jandarma Komutanı Uğur Avcı, İlçe Emniyet Müdürü Ferhat Akın, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ebubekir Atilla, İlçe Sağlık Müdür Vekili Dr.Ali Kafalı, İlçe Müftüsü Ayhan Okur, İlçe Tarım ve Orman Müdürü Ufuk İşcan,  mahalle muhtarı ve mahalle sakinleri katıldı.

 

 VATANDAŞLARI DİNLEDİ

 

Toplantının amacından söz eden Kaymakam Yurt “Bu toplantılarda amaç vatandaşların istek şikayet ve önerilerini doğrudan dile getirerek yapılması gerekenlerin en hızlı bir şekilde yapılmasını sağlamak” dedi. Ayrıca milli güvenlik, kamu düzeni, suç işlenmesinin önlenmesi, genel sağlığın ve genel ahlakın veya başkalarının hak ve özgürlüklerinin korunması ve genel asayişin sağlanması amacıyla; her türlü tedbirin alındığını, halkın var olan şikayet ve sorunlarını mahallinde dinleyerek çözüme kavuşturmak amacıyla toplantı yaptıklarını, anında çözüme kavuşabilecek sorunların anında, sürece bağlı sorunlar varsa onunda süreç içerisinde çözümüne yönelik çalışmaların yürütüldüğünü belirten Kaymakam Yurt, vatandaşların istek, sorun ve taleplerini dinledi. Vatandaşlar mahallede karşılaştıkları sorunları dile getirilerek sorunlara çözüm bulunması istedi. Talepler ilgili mercilere iletilmek üzere not alındı.

 

Haber / Buse SERİN