Sokak ortasında cinayet

Çorlu'da sabah saatlerinde bir mağazanın önünde içerideki eşini bekleyen 19 yaşındaki Alperen Kahraman, sokak ortasında tabanca ile vuruldu. Başı ve karnına aldığı kurşunlarla yere yığıla

GÜNDEM 4.07.2019 10:16:00 0
Sokak ortasında cinayet

Olay sabah saatlerinde Muhittin Mahallesi Omurtak Caddesi'ndeki bir mağazanın önünde meydana geldi. Eşi ve 2 aylık bebeği ile birlikte alışverişe çıkan 19 yaşındaki Alperen Kahraman, bebek arabasındaki bebeği ile birlikte, alışveriş için mağazaya giren eşini beklerken, yanına eşinin amcası Dursun S. geldi. Durmuş S, iddiaya göre belinden çıkardığı tabancayla Kahraman’a ateş ederken, başı ve karnından yaralanan Alperen Kahraman kanlar içinde yere yığıldı.

 

EŞİ SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

 

Kahraman olay yerinde hayatını kaybederken, yoldan geçen 2 kişi de kurşunların bacaklarına isabet etmesi sonucu yaralandı. Silah seslerini duyunca, dışarı çıkan Melisa Kahraman eşini kanlar içinde görünce sinir krizi geçirdi. Olayın ardından Durmuş S. gözaltına alınarak emniyet müdürlüğüne götürülürken, yaralılar da Çorlu Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.  Çorlu Kaymakamı Cafer Sarılı ve Çorlu İlçe Emniyet Müdürü Serdar Kurtoğlu da olay yerine gelerek bilgi aldı. Cumhuriyet savcısının olay yerindeki incelemesinin ardından Alperen Kahraman'ın cansız bedeni, otopsi için Çorlu Devlet Hastanesi'ne morguna kaldırıldı. Durmuş S. ile Alper Kahraman arasında husumet olduğu iddia edildi.

 

 

2 AYLIK BEBEĞİNİN YANINDA ÖLDÜRÜLDÜ

 

Cinayet anı, bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, eşi Melisa mağazada alışveriş yaparken, Alperen Kahraman'ın, bebek arabasında bulunan 2 aylık kızı ile dışarıda beklediği, yanına yaklaşan Durmuş S.'nin tabancasını doğrultup ateş ettiği görülüyor.

 

ESRA EROL’UN PROGRAMINA KATILMIŞLARDI

 

Öldürülen Alperen Kahraman'ın eşi Melisa S.'nin ailesi kızlarının kaçırıldığını öne sürerek Esra Erol'un televizyon programına katılmıştı. Melisa S. kendi isteğiyle kaçtığını söylemişti.

 

Haber / Şaban KARDEŞ