Mahalle toplantıları yeniden başlıyor

Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt tarafından geçtiğimiz yıl hayata geçirilen "Halk Konuşuyor, Başkan Dinliyor" adlı mahalle toplantılarının bu hafta yeniden başlayacağı belirtildi.

GÜNDEM 1.07.2019 16:59:00 0
Mahalle toplantıları yeniden başlıyor

İlki geçtiğimiz yıl Temmuz ayında başlayan ve 5 ay içerisinde toplamda 19 mahallede düzenlenen “Halk Konuşuyor, Başkan Dinliyor” mahalle toplantıları yeniden başlıyor. Toplantılara Başkan Sarıkurt’un yanı sıra başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri yer alarak vatandaşlardan gelecek talep, öneri ve şikâyetleri not edip ilgili birimlere ulaştıracak.

 

“ÇÖZÜM İÇİN ADIMLAR ATACAĞIZ”

 

Konuyla ilgili açıklama yapan Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, “Halk Konuşuyor, Başkan Dinliyor” mahalle toplantılarının vatandaşlardan yoğun ilgi gördüğünü ifade ederek “Bugüne kadar ziyaret ettiğimiz ve vatandaşlarımızla bir araya geldiğimiz mahalle toplantılarımızı 19 mahallemizde gerçekleştirdik. Çorlu’muzda henüz bu toplantılarımızı gerçekleştirmediğimiz mahallelerimiz var, biliyoruz. Yoğun yerel seçim döneminin ardından söz verdiğimiz gibi mahalle toplantılarımıza devam edeceğiz. Tüm mahallelerimizde vatandaşlarımızla bir araya gelerek onları dinleyecek, hep birlikte çözüm için adımlar atacağız” dedi. “Halk Konuşuyor, Başkan Dinliyor” mahalle toplantısı  3 Temmuz 2019 Çarşamba günü saat 20.30’da Cemaliye Mahallesi muhtarlık binası önünde, Çorlu Belediyesi Kapalı Pazar Yeri girişinde düzenlenecek.

 

Haber / Buse SERİN