14 ilde fetö operasyonu

Tekirdağ merkezli 14 ilde fetö/pdy'nin askeri mahrem yapılanmasına yönelik operasyon düzenlendi. Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü'nde soruşturmaları tamamlanan 24 şüpheli, adliyeye sevk edildi. 24 şüpheliden

GÜNDEM 29.06.2019 09:03:00 0
14 ilde fetö operasyonu

Tekirdağ Cumhuriyet Başsavcılığı'nın fetö/pdy'nin askeri mahrem imamları yapılanmasına yönelik soruşturması kapsamında, örgütün mahrem imamları ile ardışık olarak ankesörlü telefonlarla görüştüklerini tespit ettiği aralarında muvazzafların da bulunduğu 25 kişi hakkında yakalama kararı çıkarıldı.

11 KİŞİ TUTUKLANDI

Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin yürüttüğü çalışma sonucu Tekirdağ merkezli Hatay, İstanbul, Diyarbakır, Van, Ankara, Şırnak, Manisa, Kırklareli, İzmir, Ağrı, Erzurum, Gaziantep ve Çanakkale'de düzenlenen operasyonlarda 24 kişi yakalanarak gözaltına alınırken, 1 kişinin yakalanması için ise çalışmalar devam ediyor. 24 şüpheli, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Adliyeye sevk edilen 24 kişiden 11'i tutuklanırken, diğer şüpheliler ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Haber / Şaban KARDEŞ