Vali Yıldırım'dan Şarköy'e ziyaret

Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, Şarköy'de çeşitli ziyaretlerde bulundu. Ziyaretinde Yıldırım'a, Şarköy Kaymakamı Kemal Yıldız da eşlik etti. Hastaları ziyaretini ardından Turizm Bakanlığ

GÜNDEM 27.06.2019 16:22:00 0
Vali Yıldırım

Ziyaretine ilk olarak 2019 yılının mart ayında faaliyete geçmiş Şarköy Devlet Hastanesi ile başlayan Yıldırım, burada tedavi görmekte olan hastaları ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Buradaki ziyaretini tamamlayan Yıldırım, Şarköy İlçe Halk Kütüphanesi'ne geçerek Turizm Bakanlığı’na ait ilk kütüphane olan Bebek Kütüphanesi bölümünün açılışını yaptı.

 

“KATLANARAK ARTMASINI UMUYORUM”

 

Çocuklara okuma alışkanlığı kazandırmanın çok önemli olduğunu belirten Vali Yıldırım, "Kitap sevgisini aşılayacağını umduğumuz Bebek bölümümüzün katlanarak artmasını umuyor, devletimize ve milletimize hayırlı olmasını diliyorum." şeklinde konuştu. Vali Yıldırım daha sonra Bebek bölümünü gezdi.

 

"BİZ HER ZAMAN ŞEHİT AİLELERİNİN YANINDAYIZ"

 

Açılışın ardından Diyarbakır'ın Bismil ilçesine bağlı Çavuşlu köyünde öğretmenlik yaparken terör örgütü PKK tarafından babası ile birlikte şehit düşen Neşe Alten'in annesi Nazife Alten'i ziyaret eden Vali Yıldırım, "Sizler bize şehidimizin emanetisiniz. Şehit ailelerimiz baş tacıdır." şeklinde konuştu. Yıldırım, son olarak 'bizler her zaman şehit ailelerimizin yanındayız” ifadelerini kullandı.

 

Haber / Buse SERİN