Halk buluşmaları Hayrabolu'da devam etti

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Halk Buluşmalarını Hayrabolu'da sürdürdü. Hayrabolu'da vatandaşlarla bir araya gelen Albayra ilçede gerçekleştirilen yatırımları inc

GÜNDEM 24.06.2019 15:37:00 0
Halk buluşmaları Hayrabolu

Başkan Kadir Albayrak, Hayrabolu’da gün boyu sürdürdüğü çalışmalar kapsamında öncelikle Lahana ve Buzağacı mahallerini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından 2019-2024 döneminde Hayrabolu'da gerçekleştireceği yatırım ve projeler hakkında vatandaşlarla bilgi veren Başkan Albayrak, mahalle ziyaretlerinin ardından Hayrabolu Belediye Başkanı Dr. Osman İnan ve Hayrabolu Kaymakamı Mehmet Sülün’ü makamlarında ziyaret etti.

 

MUHTARLAR DERNEĞİ'Nİ ZİYARET ETTİ

 

Hayrabolu Muhtarlar Derneği'ni de ziyaret ederek Dernek Başkanı Gürol Orta ve Hayrabolu mahalle muhtarları ile bir araya gelen Albayrak, 2019-2024 döneminde Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilecek projeler hakkında kendilerine bilgi verirken, muhtarların öneri ve taleplerini de dinledi.

 

YATIRIMLAR DEĞERLENDİRİLDİ

 

Başkan Albayrak, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Hayrabolu Belediyesi ile TESKİ ekiplerinin yer aldığı ve Hayrabolu'da hayata geçirilecek projelerin değerlendirildiği toplantıya da katıldı. Ziyaretlerde Albayrak’a Hayrabolu Belediye Başkanı Dr. Osman İnan, TESKİ Genel Müdür Vekili Dr. İbrahim İçöz, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Vekili Fatih Ünsal, Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Kaan Gaytancıoğlu ve daire başkanları da eşlik etti.

 

Haber / Yakup KARATEPE