Albayrak: Mavi gözlü kentimizi dünya şehirleriyle yarışır hale getireceğiz

'11 Gün 11 İlçede Halkımızla Birlikteyiz' sloganıyla ilçeleri tek tek gezen Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak gezdiği Muratlı'da Büyükşehir Belediyesi tarafında

GÜNDEM 20.06.2019 17:48:00 0
Albayrak: Mavi gözlü kentimizi dünya şehirleriyle yarışır hale getireceğiz

Önceki gün ilk olarak Muratlı İtfaiye istasyonunu ziyaret eden Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak burada incelemelerde bulundu.

 

ÇALIŞMALAR HAKKINDA BİLGİ ALDI

 

İtfaiye Daire Başkanı Emin Pehlivan'dan istasyonun genel yapısı, personel durumu ve çalışma sistemi hakkında bilgi alan Albayrak, Muratlı İtfaiye İstasyonunun ilçede yaşanılabilecek olumsuz durumlar karşısında sürekli teyakkuz halinde olduğunu ifade ederek personellere iyi çalışmalar diledi. Daha sonra Muratlı Asri Mezarlığı'nı ziyaret eden Başkan Kadir Albayrak, mezarlıkta yürütülen çalışmalar hakkında Sağlık İşleri Dairesi Başkanı Deniz Bozdoğan'dan bilgi aldı. Vatandaş memnuniyetinin esas hedefleri olduğunu dile getiren Başkan Albayrak, halk odaklı çalışmalarını sürdüreceklerini kaydetti.

 

1 TEMMUZ’DA AÇILACAK

 

Beraberindeki heyet ile birlikte Muratlı Yarı Olimpik Yüzme havuzunu ziyaret eden Başkan Albayrak, tamamlanma aşamasında olan tesis hakkında teknik personelden bilgi aldı. Muratlı Yarı Olimpik Yüzme havuzunun ilçeye değer katacak bir yatırım olduğunu kaydeden Albayrak,havuzun açılışını 1 Temmuz’da yapacaklarını ifade etti. İnanlı mahallesinde bulunan İnanlı Çeşmesi mesire alanında da incelemelerde bulunan Albayrak, burada Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen çalışmaları yerinde inceledi. Tesisin durumu ve yapısı hakkında personelden bilgi alan Albayrak, tesisin Muratlı için güzel bir sosyal etkinlik alanı olduğunu ifade etti. Albayrak son olarak TESKİ İleri Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisini inceledi. Başkan Albayrak, tesisin çalışma durumu ve arıtma kapasitesi hakkında TESKİ Genel Müdür Vekili Dr. İbrahim İçöz'den bilgiler alırken, Atıksu giriş ve çıkış numunelerini de incelemede bulundu. Albayrak, TESKİ'nin Türkiye genelinde en kaliteli içme suyu temin eden kurumlar arasında yer aldığını ve bu başarının sürdürüleceğini belirtti.

 

 

MAVİ GÖZLÜ KENTİMİZİ DÜNYA ŞEHİRLERİYLE YARIŞIR HALE GETİRECEĞİZ

 

İncelemenin ardından açıklamalarda bulunan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak “ Muratlı ilçe ziyaretimiz bizim açımızdan oldukça olumlu geçti. Büyükşehir Belediyesi ve TESKİ bünyesinde ilçede gerçekleştirdiğimiz çalışmalarda gelinen son durumu yerinde gördük. Tekirdağ genelinde olduğu gibi Muratlı ilçemizde de yeni hizmet dönemimizde daha etkin ve daha sistemsel bir çalışma ortaya koyacağız. Çalışmalarımızla mavi gözlü kentimizi dünya şehirleriyle yarışır hale getireceğiz" dedi.

 

Haber/Emre BOZ