Sokak hayvanlarına yardım eli uzattılar

Kapaklı Doğa ve Hayvanseverler Derneği (DOHAS), ilçede bulunan sokak hayvanlarına yardım elini uzattı.Tüm vatandaşların duyarlı olması temennisinde bulunan Dernek Başkanı Hakan Özen "Kapaklı'da

GÜNDEM 18.06.2019 19:47:00 0
Sokak hayvanlarına yardım eli uzattılar

Kapaklı ilçe merkezinde bulunan hayvanların korunması, bakımının gerçekleştirilmesi ve sahiplendirilmesi için çalışma gerçekleştiren Kapaklı Doğa ve Hayvanseverler Derneği (DOHAS) İkizgöller Mesire Alanı, Kazak Gölü Mesire Alanı, Organize Sanayi Bölgesi ve Yeni Sanayii civarlarında bulunan sahipsiz hayvanlara mama dağıtırken, canlıların iç parazit ve uyuz ilaçlarını da verdi.

 

“ONLARI KORUMALIYIZ”

 

Kapaklı Doğa ve Hayvanseverler Derneği (DOHAS) Başkanı Hakan Özen yaptığı açıklamada tüm vatandaşların bu konuda duyarlı olması temennisinde bulundu. Özen “ Toplanan mamalar için Ozan Gökcey Gündüz Bakım Evi ve Çocuk Kulübü yönetimine teşekkür ediyorum. Kapaklı’da bulunan hayvanseverler olarak herkesin sokak hayvanlarıyla ilgili hassas olmasını istiyoruz. Canların yaşam alanına saygı duymalı ve onları korumalıyız. 5199 nolu kanun gereğince bu canların da haklarının olduğu unutulmamalı. Onlara bir kap su bir kap mama versek yeter. Onlardan merhametimizi esirgememeliyiz.’’ dedi.

 

Haber/Yakup KARATEPE