Tekirdağ'ımızı daha da ileriye taşıyacağız

Malkara'da Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Kaan Gaytancıoğlu, Başkan Danışmanı Neşat Erdoğan ve daire başkanları ile birlikte Bü

GÜNDEM 18.06.2019 17:06:00 0
Tekirdağ

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, halk buluşmaları kapsamında ziyarette bulunduğu Malkara’da yapımı halen devam eden ve tamamlanmış olan projeleri detaylı inceledi.

 

BAŞARILAR DİLEDİ

 

Malkara otogarında incelemede bulunan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak otogarın son durumu hakkında bilgi alırken, otogarın 14 Temmuz tarihinde yeniden hizmete açılacağı müjdesini verdi. Program kapsamında Malkara İtfaiye istasyonunu da ziyaret eden Albayrak,   İtfaiye Daire Başkanı Emin Pehlivan'dan istasyonun genel yapısı, personel durumu ve çalışmaları hakkında bilgi aldı. Malkara İtfaiye İstasyonunun ilçede yaşanılabilecek olumsuz durumlar karşısında sürekli teyakkuz halinde olduğunu belirten Başkan Albayrak, istasyonda görevli personele iyi çalışmalar diledi.

 

ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ

 

Malkara Katı Atık Aktarma istasyonunu da ziyaret eden Albayrak, Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanvekili Serap Uluç’tan tesisin son durumu hakkında bilgi aldı. Başkan Albayrak, tesisteki incelemelerinin ardından görevli personele iyi çalışmalar temennisinde bulundu. TESKİ İleri Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisini de inceleyen Başkan Albayrak, tesisin Malkara için büyük önem arz ettiğini kaydetti. TESKİ İleri Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisinin ardından Malkara Asri Mezarlığı'nı ziyaret eden Başkan Kadir Albayrak, mezarlıkta yürütülen çalışmalar hakkında Sağlık İşleri Dairesi Başkanı Deniz Bozdoğan'dan bilgi aldı. Vatandaş memnuniyetinin esas hedefleri olduğunu dile getiren Başkan Albayrak, Tekirdağ için çalışmaya devam edeceklerini belirtti.

 

“BİR YOL HARİTASI OLACAK”

 

Albayrak daha sonra ise Çavuşköy Et Kombina Tesisini de ziyaret etti. Burada tesisin genel yapısı, kapasitesi ve çalışma durumu hakkında bigiler alan Albayrak, tesisin Trakya Bölgesi'nin en büyük Türkiye'nin ise ikinci en büyük tesisi olduğunu ifade etti. Ziyaretlerin ardından basın mensuplarına bilgilendirmede bulunan Albayrak “  Malkara ilçemizdeki halk buluşmamız son derece faydalı geçti. Büyükşehir Belediyesi ve TESKİ bünyesinde yapmış olduğumuz çalışmalarda gelinen son durumu yerinde gördük. Malkara Belediyesi'nde yaptığımız toplantıda ihtiyaç ve sorunları değerlendirdik ve bunların çözümünü masaya yatırdık. Daha etkin bir şekilde çalışarak hizmetlerimizi çok daha ileri bir düzeye taşıyacağız. 11 ilçedeki çalışmalarımız tamamlandığında önümüzde 2. hizmet dönemimiz için bir yol haritası olacak. Bu sayede zaman, işgücü ve kaynaklarımızı daha etkin bir şekilde kullanarak güzel Tekirdağ'ımızı daha da ileriye taşıyacağız," dedi.Programda Başkan Kadir Albayrak'a Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Kaan Gaytancıoğlu, Başkan Danışmanı Neşat Erdoğan ve daire başkanları eşlik etti. 

 

Haber/Yakup KARATEPE