Başakşehir Okullarından Ünlüsoy ve Çetin'e ziyaret

Başakşehir Okulları Genel Müdürü Mehmet Demirbaş, dün beraberinde Okulun Halkla İlişkiler Sorumlusu Fikriye Gülverin,Okul Rehber Öğretmeni Gamze Koçak, Türkçe Öğretmeni Murat Bal ve Bilişim Teknol

GÜNDEM 17.06.2019 19:21:00 0
Başakşehir Okullarından Ünlüsoy ve Çetin

Yapılan ziyaretlerde Başakşehir Okulları Yazarlık ve Şairlik Kulübü Başkanı Eda Nur Bursalı üye öğrenciler Nehir Kantar, Burak Batu Mehel, Nehir Sevinç, Elif Birsin,Metehan Kaanoğlu  ve Heves Ilgın  Demirel ile birlikte dönem boyunca yaptıkları çalışmalar ile yazdıkları şiir ve denemeleri anlattılar. Kulübe üye olan öğrencilerin biriken yazı ve şiirlerinin toplanarak kitaplaştırılacağın ve kitap basıldığında da imza günü  düzenleneceğini dile getirdiler. Öğrencilerle kaymakam ünlüsoy ve belediye başkanı   yazılar ve şiirler hakkında sohbet etti.  Kulüp başkanı Eda Nur Bursalı’nın Kapaklı’da yayınlanan  yerel bir gazetede köşe yazarlığı yaptığı ve yazıları ile ilgili olumlu dönüşümlerin alınmasının da memnuniyet verici olduğu belirtildi.

 

 

YENİ YAZILIM HEDEFLİYORLAR

 

Başakşehir Okulları Yazılım Kulübü öğrencileri de Kulüp Başkanı Ömer Seskir, üye öğrenciler Kuzey Civelek, Göktuğ Burhan, Ahmet Emre Asrak ve İbrahim Ege Mutlucan ile birlikte kulübe katıldıkları günden buyana  kullandıkları yazılım programı ve çalışmaları dile getirdiler. Öğrenciler tasarladıkları çalışmalarla yeni dönem ile birlikte de devam edeceklerini  ve  bir oyun yazılımı geliştirerek aplikasyon olarak ilgili mecralarda paylaşılmasını ve kendi uygulamalarının yaygınlaştırılmasını sağlamayı hedeflediklerini söylediler.  Kapaklı Kaymakamı Mustafa Ünlüsoy ve Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, Başakşehir Okulları’na gerçekleştirdikleri ziyaretten dolayı teşekkür  ederek, çalışmalarında başarılar dilediler.

 

Haber/Emre BOZ