Nüfus Müdürlüğü'nde YKS mesaisi

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanlığı'nca düzenlenecek Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) 15 ve 16 Haziran'da yapılacak. Sınav dolayısıyla hafta sonu da hizmet verecek

GÜNDEM 12.06.2019 14:12:00 0
Nüfus Müdürlüğü

Konuyla ilgili Çerkezköy Kaymakamlığı’ndan yapılan yazılı açıklamada, sınavca girecek öğrencilerin sınava pasaport, kimlik kartı, mavi kart ve geçici kimlik belgesi ile gireceği, öğrencilerin ehliyet ile sınava alınmayacağı belirtildi.

EHLİYET İLE SINAVA ALINMAYACAKLAR

Açıklamada “ Öğrencilerin Mavi Kart, Kimlik veya Nüfus Cüzdanlarının kayıp olması durumunda; anne veya baba ile müracaatlarının yanı sıra 1 adet biyometrik fotoğraf ile Nüfus Müdürlüğü’ne müracaat etmeleri gerekmektedir. Kimlik bedeli olan 22,50 TL'nin bankaya yatırılmaması durumunda da ilgili kişiye ücreti 2 gün sonra ödenmek üzere kimlik kartı düzenlenmesi sağlanacaktır” dedi.

HAFTA SONU DA HİZMET VERECEK

Oturum izinli yabancı uyruklu öğrencilerin ikamet tezkerelerini kaybetmesi durumunda yenilenmesi işlemlerinin ikamet tezkeresinin verildiği İl Göç İdaresi tarafından yapılacağı belirtilen açıklamada “Çerkezköy İlçe Nüfus Müdürlüğümüz 15 Haziran Cumartesi günü 07:00-17:00, 16 Haziran Pazar günü 07:00-15:30 saatleri arasında açık bulundurulacak olup, öğrencilerimize hizmet verecektir” denildi.

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU