YKS Koordinasyon Kurul Toplantısı yapıldı

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından 15-16 Haziran tarihlerinde yapılacak olan Yükseköğretim Kurumlarına Giriş Sınavı'na (YKS) yönelik Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban baş

GÜNDEM 10.06.2019 17:30:00 0
YKS Koordinasyon Kurul Toplantısı yapıldı

Kaymakamlık Toplantı Salonu’nda yapılan toplantıya Meslek Yüksek Okulu Müdürü Doç. Dr. Erdinç Uzun, İlçe Jandarma Komutanı Volkan Torun, İlçe Emniyet Müdürü Murat Sevgi, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş, İlçe Nüfus Müdürü Gülhan Yavuz katıldı. Toplantıda Kaymakam Abban, hafta sonu sınava girecek tüm öğrencilere başarılar diledi.

 

SINAVIN YAPILACAĞI OKULLAR

 

YKS 1. oturum Temel Yeterlilik Testi (TYT) 15 Haziran'da, YKS 2. oturum Alan Yeterlilik Testleri (AYT) ve YKS 3. oturum Yabancı Dil Testi  (YDT) de 16 Haziran’da yapılacak. Sınav, Çerkezköy’de de Veliköy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Veliköy Belediyesi Ortaokulu, Veliköy İlkokulu, Kızılpınar Anadolu Lisesi, Kızılpınar Belediyesi Çok Programlı Anadolu Lisesi, 125. Yıl Ortaokulu, Çerkezköy Halit Narin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Hacı Fahri Zümbül Anadolu Lisesi A Blok- B Blok, Hacı Fahri Zümbül Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Ticaret ve Sanayi Odası Anadolu Lisesi A Blok – B Blok, Pakize Narin Anadolu Lisesi, Enesler Anadolu İmam Hatip Lisesi, 75. Yıl Ortaokulu, Çerkezköy İmam Hatip Ortaokulu, Çerkezköy Tepe Ortaokulu, Raif Dinçkök Ortaokulu, Nurullah narin Ortaokulu, Mevlana Ortaokulu, Fevzipaşa İlkokulu, Atatürk İlkokulu, İnci Narin yerlici İlkokulu, Cumhuriyet İlkokulu, Çerkekzöy Müjgan Serkan Karagöz Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi (Okulu), Metin Seçkin Ortaokulu ve Çerkezköy Türk tekstil Vakfı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde yapılacak.

 

Haber / Yakup KARATEPE