Çerkezköy 1911 Doğanspor'lu futbolculardan açıklama

Bölgesel Amatör Lig 11. Grup'ta 2018/2019 sezonunda mücadele eden son anda ligde kalmayı başaran Çerkezköy 1911 Doğansporlu futbolcular açıklamada bulundu. Sporcular, paralarını alamadıklarını iddia ett

SPOR 7.06.2019 18:17:00 0
Çerkezköy 1911 Doğanspor

Bölgesel Amatör Liginde mücadele eden ve sezon sonu Süper Amatör Ligi’nin şampiyonu Çorlu Kültürspor ile oynadığı play out karşılaşmasını kazanarak ligde kalmayı başaran 1911 Çerkezköy Doğanspor oyuncuları basın açıklaması yaptı.

 

PARALARINI ALAMADIKLARINI İDDİA ETTİLER

 

Futbolcular sosyal medyadan yaptıkları açıklamada “Biz, Çerkezköy 1911 Doğanspor’un futbolcuları olarak uzun zamandır bize verilen vaatlerin yerine getirilmesini beklemekteyiz. Bize verilen vaatlerin yerine getirilmemesinden dolayı bu yazıyı kamuoyunun ve değerli Çerkezköy halkının bilmesini istiyoruz. Bu değerli kulübü zor şartlar altında ne olursa olsun Bölgesel Amatör Liginde tutmaktan mutluluk duymaktayız. Özellikle kümede kalmak için oynadığımız Çorlu Kültür maçından önce ve galibiyetten sonra söz verilen belli bir miktarda primin kaç hafta geçmesine rağmen verilmemesi, bunu talep ettiğimizde ise çeşitli bahanelerle geçiştirilmemiz; emek veren değerli futbolcu kardeşlerimize ve emeği geçenlere ayıp niteliğindedir. Bu sözü veren Sabri Asbaş başkanın hala bahaneler üretmesi ve ‘beni rahatsız etmesinler’ demesi de bu işin son noktasıdır. Şu ana kadar lafını dahi etmediğimiz ve hatırı sayılır bir miktarda Çerkezköy 1911 Doğanspor kulübünde kalan maç başı ücretlerimiz de aynı şekilde bize ulaşmamış, üzerine başkanımız Kazım Asbaş tarafından ‘ben onlara fazlasını bile verdim’ denerek sebebi olmayan cezalar kesip farklı yansıtılmıştır. Değerli kamuoyu ve Çerkezköy halkının yanımızda olduğunu bilmekte ve bu durumdan haberdar olmasını istemekteyiz” ifadelerine yer verdi.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU