Su arızası esnafı çileden çıkarttı

Çerkezköy Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi'nde bayramın ikinci günü saat 08:00'da meydana gelen ve bugün akşam saat 17:00'da giderilen su arızası esnafı çileden çıkarttı.

GÜNDEM 6.06.2019 18:38:00 0
Su arızası esnafı çileden çıkarttı

Su arızasından etkilenen bölgede kafe işletmeciliği yapan AK Parti Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adayı Yılmaz Erkılınç, TESKi yöneticilerine adeta ateş püskürdü. Yılmaz Erkılınç, Ramazan ayı boyunca sıkıntılı olan esnaf bayramda Çerkezköy halkına hizmet verecekken meydana gelen arızanın saatlerce giderilmemesini TESKİ yönetiminin beceriksizliği olarak nitelendirdi.

 

“HİZMET VE YATIRIM NOKTASINDA ADETA CEZALANDIRILIYOR”

 

Erkılınç, “Büyükşehri yönetmek büyük beyinlerle, büyük planlarla, büyük kadrolarla olur. Ama maalesef meydana gelen arızanın yerini bile saatlerce bulamadılar. En büyük geliri, Çerkezköy’den alan TESKİ, maalesef yatırım ve hizmet noktasında Çerkezköy halkını adeta cezalandırmaktadır. Merak edilen şudur. Bu gibi durumlar öngörülerek nöbetçi ekipler bırakılmış mıdır, bu ekipler neden anında müdahale etmemiştir. Bununla ilgili kamuoyu bilgilendirilecek midir” dedi.  

 

YA LAYIKIYLA YAPSINLAR, YA DA İSTİFA ETSİNLER

 

Esnafın ve vatandaşların mağduriyetlerini dile getiren Erkılınç, “TESKİ yöneticileri ya bu görevi layıkıyla yapsınlar ya da onurlarıyla istifa edip bu makamları işgal etmesinler, Çerkezköy halkını da mağdur etmesinler” dedi.

 

Haber / Yakup KARATEPE