Nöbetçi eczaneler belli oldu

Kapaklı ve Çerkezköy'de arife günü ve Ramazan Bayramı boyunca nöbet tutacak olan eczaneler belirlendi. Arife günü Kapaklı'da 2,  Çerkezköy'de 5 eczane nöbetçi olurken, bayram boyunca ise

GÜNDEM 2.06.2019 09:05:00 0
Nöbetçi eczaneler belli oldu

3 Haziran Pazartesi günü Kapaklı’da İnönü Mahallesi Pınar Bulvarı Ali İhsan Mandalı İş Merkezi’nde hizmet veren İlhan Eczanesi ile Cumhuriyet Mahallesi Mithat Paşa Caddesi’nde faaliyet gösteren Şengül Eczanesi (08:00-18:00 saatleri arası) nöbetçi olacak.

 

KAPAKLI’DA 1’ER ECZANE NÖBETÇİ OLACAK

 

Kapaklı’da bayramın birinci günü olan Salı günü Cumhuriyet Mahallesi Mithat Paşa Caddesi’nde faaliyet gösteren İnan Eczanesi, 5 Haziran Çarşamba günü Cumhuriyet Mahallesi Şen Sokak’ta bulunan Beykent Eczanesi nöbet tutacak. Bayramın son günü olan 6 Haziran Perşembe günü ise İsmetpaşa Mahallesi Levent Caddesi Danış Center’da bulunan Balcı Eczanesi vatandaşlara hizmet verecek.

 

ARİFE GÜNÜ 5 ECZANE NÖBETÇİ OLACAK

 

Çerkezköy’de de arife günü 5, bayram boyunca da 2’şer eczane nöbetçi olacak. Arife günü Çerkezköy’de Fatih Mahallesi Vatan Sokak Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi karşısında bulunan Haseki Eczanesi, Yıldırım Beyazıt Mahallesi Tarım Sokak Yıldırım Beyazıt Sağlık Ocağı yanında bulunan Erdem Eczanesi (08:00-23:40 saatleri arası), Gazi Osman Paşa Mahallesi Uğur Mumcu Caddesi PTT binası karşısında bulunan Ilgaz Eczanesi (08:00-18:00 saatleri arası), Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Atatürk Caddesi İnan Sokak’ta bulunan Zade Eczanesi (08:00-18:00 saatleri arası) ile Kızılpınar Mahallesi Hürriyet Caddesi’nde bulunan İlke Eczanesi  (08:00-18:40 saatleri arası)nöbetçi olacak.

 

BAYRAMDA 2’ŞER ECZANE NÖBET TUTACAK

 

Bayram boyunca ise Çerkezköy’de 2’şer eczane nöbet tutacak. Bayramın ilk günü Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Atatürk Caddesi’nde bulunan Gülay Eczanesi ile İstasyon Mahallesi Güler Sokak Emniyet Müdürlüğü karşısında bulunan Zeliş Eczanesi (08:00-23:40) saatleri arası) nöbetçi olacak. Bayramın ikinci günü de Bağlık Mahallesi Mimar Sinan Caddesi 3 Nolu Sağlık Ocağı karşısında bulunan Yıldırım Eczanesi 08:00-23:40 saatleri arasında, Fatih Mahallesi Nadide Sokak Devlet Hastanesi Acil Kapısı karşısında bulunan Emre Eczanesi de 24 saat nöbetçi olacak. Bayramın son gününde ise Yıldırım Beyazıt Mahallesi Tarım Sokak Yıldırım Beyazıt Sağlık Ocağı karşısında faaliyet gösteren Erdem Eczanesi (08:00-23:40 saatleri arasında) ile Atatürk Caddesi’nde faaliyet gösteren Gündüz Eczanesi nöbetçi olacak.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU