Muhtarlık binalarına bakım ve onarım yapılıyor

Çorlu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, mahalle muhtarlık binalarındaki bakım ve onarım çalışmaları yapıyor.

GÜNDEM 30.05.2019 14:46:00 0
Muhtarlık binalarına bakım ve onarım yapılıyor

Zaman içinde hava şartlarından dolayı dış cephesi eskiyen mahalle muhtarlıklarını boyama çalışmaları Çorlu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yapıldığını belirten yetkililer “Nusratiye Mahalle Muhtarlığı’ndaki dış cephe boyama çalışmasını gerçekleştiren Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz, muhtarlık binalarına yeni bir görünüm kazandırdı” dedi.

 

ÖNEMLİ BİR MİSYON ÜSTLENİYORLAR

 

Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı Özcan Veysel Tunçcan da Nusratiye Mahalle Muhtarlığı’nda yapılan çalışmaları inceledi. Fen İşleri Müdürlüğü yetkililerinden bilgi alan Tunçcan, muhtarların halka hizmet konusunda önemli bir misyon üslendiklerini belirtti. Mahalle muhtarlarının, yerel yönetimlerin mahallelerdeki en temel taşı olduğunu söyleyen Tunçcan, mahalle muhtarlarının halka daha iyi hizmet verebilmesi için çalışmalarını sürdüreceklerini ifade etti.

 

 

 

DİĞER BİNALARDA DA YAPILACAK

 

Nusratiye Mahalle Muhtarlığı’nda gerçekleştirilen çalışmaların tamamlanmasının ardından Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz, Hatip Mahalle Muhtarlığı’nda boya ve bakım çalışmalarına başladı. Dış cephe boyama çalışmalarının önümüzdeki günlerde diğer muhtarlık binalarında da yapılacağı belirtildi.

 

Haber / Yakup KARATEPE