Çetinkaya, hakkındaki iddialara cevap verdi

Usulsüz yaptığı iddiası ile genel merkez tarafından yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanlığı görevinden alınan Hayrettin Çetinkaya, hakkındaki i

GÜNDEM 29.05.2019 15:10:00 0
Çetinkaya, hakkındaki iddialara cevap verdi

Hakkındaki suçlamaların hiçbirini kabul etmediğini söyleyen Çetinkaya “Meclis üyesi aday adayı olma sürecimden sonra bunlar meydana geldi. Dernek binamız belediyeye aittir. Belediye genel merkezi arayarak ‘eğer bu adamı buradan almazsanız derneği boşaltırız’ dedikten sonra olaylar başımıza geldi” iddiasında bulundu.

 

“ALNIM AK, BAŞIM DİK”

 

Alnının ak, başının dik olduğunu kaydeden Çetinkaya “Kimseye veremeyeceğim bir hesabım yok. Eğer yargıya intikal etmişse seve seve savunmamızı yaparız, hesabımızı veririz” dedi. Yeni yönetime de başarılar dileyen Hayrettin Çetinkaya “Benim hakkımda bir evrak bulurlarsa lütfen başsavcının önüne koysunlar. İnşallah binanın konsepti değişmez. Bu konsept engellilerin ve engelli yakınlarının istedikleri konseptti. Bana ve yönetim kuruluma yapılanların şu anki yeni yönetime 5 yıl sonra yapılmaması dileğimle. Herkese başarılar diliyorum” dedi.

 

“BİZİ BİLEN BİLİYOR”

 

Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi’nde 13 yıl başkanlık yapan Çetinkaya, “Lütfen elinde belgesi olan başsavcılığa sunsun. Ne tuvaletlerden ne kaymakamlıktan ben elime para sürmedim. Daha önce ‘sorun bensem istifa edeyim derneğe zarar vermeyin’ dedim. Ama şuanda engelliler dağıldı.  Bu dernekte çalışırken çok kişinin gönlüne girdik. Engelli ailelerin gönüllerini ve güvenini kazanmış, hayırseverlerin desteğini, okullarda öğretmen ve öğrencilerin takdirini kazanmışız. Belediye eski başkanımız çalışmalarımızdan duyduğu takdir ile 6 katlı bina yapıp bize teslime etti. Derneğimizi ziyaret eden bakan, vali, kaymakam, milletvekillerinin hayranlığını kazanmış bir yönetim kuruluyduk. Bizi bilen biliyor” dedi.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU