Gönül Sofrası'nda bir araya geldiler

Süleymanpaşa Belediyesi tarafından, Gönül Sofraları adı altında düzenlenen iftar programları Değirmenaltı Mahallesi'nde devam etti.

GÜNDEM 27.05.2019 14:14:00 0
Gönül Sofrası

Tekirdağ Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi tarafından finanse edilen iftar programında konuşan Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel; “Bu ramazan ayında yaklaşık 50 bin hemşehrimiz ile iftar açmayı planlamıştık. Allah’a hamdolsun 50 binin çok üzerine çıkıyoruz. Ben sevdiklerinizle birlikte nice ramazanlara ulaşmanızı, nice bayramlara ulaşmanızı cenabı haktan yad ediyorum” dedi.

 

“ÖĞRENCİ OLMAK DAHA GÜZEL OLACAK”

 

Final dönemine giren öğrencilere de başarılar dileyen Yüksel “Süleymanpaşa’da önümüzdeki 5 yıl öğrenci olmak çok daha güzel olacak. Projelerimizi onlara yönelik de hazırlıyoruz. Okullarını bitirip gittiklerinde çok daha farklı bir Süleymanpaşa anlatacaklarına adım gibi eminim. Ekibimizle birlikte bu yolda çalışıyoruz. Bu uğurda uğraş verip, emek harcıyoruz. Süleymanpaşa’nın sözde değil özde bir mutlu kent olması için uğraşıyoruz. Süleymanpaşa 5 yılın sonunda özellikle öğrenci kardeşlerimizin aradaki farkı çok net bir şekilde hissedebileceği bir ilçe olacak” dedi.

 

FESTİVALE DAVET ETTİ

 

Kiraz Festivali ile ilgili de konuşan Yüksel “6 Haziran itibari ile Kiraz Festivalimiz başlayacak. Hatta 5 Haziran’da yerel sanatçılar konserimiz ile festivale ısınacağız. Ben Kiraz Festivalimize tüm Değirmenaltı Mahallesindeki hemşehrilerimizi ve öğrenci kardeşlerimi davet ediyorum. Çok güzel bir festival olacak. Birbirinden güzel sanatçılar olacak. Bu güzelliği hep birlikte yaşayalım” dedi.

 

Haber / Emre BOZ