İstismar iddiasıyla tutuklandı

Edirne Keşan'da 11 yaşındaki kız çocuğuna cinsel istismarda bulunduğu iddia edilen 18 yaşındaki T.D. mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine konuldu.

GÜNDEM 27.05.2019 13:39:00 0
İstismar iddiasıyla tutuklandı

Cuma gecesi İspat Cami Mahallesi Kurtuluş Caddesi’nde devriye gezen mahalle bekçileri, durumundan şüphelendikleri 3 kişinin kimlik sorgulamasını yapmak istedi. Ancak bu kişiler, koşarak kaçmaya başladı. Kovalamaca sonucu Ş.A. ve R.D. (14) yakalandı, T.D. ise kaçtı.

AİLELERİNE TESLİM EDİLDİLER

Emniyete götürülen 2 kişiden Ş.A. isimli kız çocuğu için ailesinin kayıp başvurusunda bulunduğu tespit edildi. Ş.A., polisteki ifadesinde kaçan T.D.'nin, 15 gün önce adresini bilmediği bir evde kendisine cinsel istismarda bulunduğunu iddia ederken, Ş.A.'nın emniyete çağrılan annesi de T.D.'den şikayetçi oldu. Ş.A. ve R.D., işlemlerinin ardından ailelerine teslim edildi.

CEZAEVİNE KONULDU

Hırsızlık suçundan çok sayıda kaydı olduğu belirlenen T.D., Keşan İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri tarafından Yukarı Zaferiye Mahallesi Üçler Sokak'ta yakalanarak gözaltına alındı. Adliyeye çıkarılan T.D., ‘çocuğun kaçırılması' ve 'çocuğun cinsel istismarı' tutuklanarak cezaevine konuldu.

Haber / Şaban KARDEŞ