Edirneliler iftarda bir araya geldi

Çerkezköy Edirneliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından önceki akşam dernek lokalinde iftar programı düzenlendi. İftar programına katılan Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Milletvekili İlhami Ã

GÜNDEM 26.05.2019 18:48:00 0
Edirneliler iftarda bir araya geldi

Dernek Başkanı İmdat Özgör ve yönetim kurulu üyeleri, iftara katılan davetlilerle yakından ilgilendi. İftar programına katılan Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygun, yenilenecek olan İstanbul seçimleri ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

 

BU SES HER GEÇEN GÜN ARTIYOR

 

Bundan böyle ülkemizde artık her şeyin çok güzel olacağını söyleyen Aygun, “Sizlerin de desteği ile başaracağız.Seçimlerde de bildiğiniz gibi sahalardaydık ve vatandaşlar o zaman da  bize ‘yandık yandık’ diyorlardı ve bu gün de aynı şeyi söylüyorlar” dedi. Aygun “17 yıldır ülkemizi yöneten iktidardan artık kimde memnun olmadığını söylüyor. İnsanlar artık özgür iradesi ile siyasilerden memnun olup olmadığını söylemeye başladı ve bu ses her geçen gün daha da artıyor” diye konuştu. Ekonominin her geçen gün daraldığını söyleyen Aygun “Ülke insanımız artık beklentilere cevap verilmesini istiyor. Ülkemizde tarım can çekişiyor. Çiftçiye gereken destek verilmeli” dedi.

 

KATILIM YOĞUN OLDU

 

İftar programına CHP Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygun, Türkiye Muhtarlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı ve Bağlık Mahallesi Muhtarı Tahsin Akgün, Çerkezköy Kent Konseyi Genel Sekreteri Hüseyin Ülger, Çerkezköy Edirneliler Derneği Başkanı İmdat Özgör ve yönetim kurulu üyeleri, Çerkezköy Pazarcılar Derneği Başkan Yardımcısı Kasım Korkmaz, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve davetliler katıldı.

 

Haber / Emre BOZ