Soydaşlarla iftar sofrasında buluştular

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından Bulgaristan'daki kardeş ili olan Kırcaali ilinin Mestanlı ilçesinde iftar programı düzenlendi. Yaklaşık 3 bin soydaşımız büyükşehir belediyesi tarafından

GÜNDEM 26.05.2019 14:53:00 0
Soydaşlarla iftar sofrasında buluştular

Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından Bulgaristan'ın Kırcaali iline bağlı Mestanlı ilçesinde organize edilen iftar programına Avrupa Birliği ve Kırcaali Milletvekili Necmi Ali, Kırcaali Milletvekili Erol Memed, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Kırcaali Belediye Başkanı Hasan Aziz, Mestanlı Belediye Başkanı Sunay Hasan, Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, Saray Belediye Başkanı Özgen Erkiş, Hayrabolu Belediye Başkanı Osman İnan, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Fatih Ünsal, Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Behçet Atlı, davetliler ve çok sayıda soydaşımız katıldı.

 

“BİRLİK VE BERABERLİĞİ PEKİŞTİRİYOR”

 

İftar programı sonrasında bir konuşma yapan Mestanlı Belediye Başkanı Sunay Hasan, “Kardeş belediyeler tarafından düzenlenen iftar yemeği birlik ve beraberliği pekiştirmesi açısından önemli. Bu tür organizasyonların daha fazla yapılması gerekiyor” diyerek Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.

 

 

“BÖYLE ORGANİZASYONLARA ÖNEM VERİYORUZ”

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak da “Çok sayıda soydaşımızın yaşadığı Bulgaristan'ın güzel ve şirin ilçesi Mestanlı'da Ramazan ayının maneviyatını yaşamak bizleri oldukça memnun etti. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak, böyle organizasyonlara önem veriyoruz. Belediyemiz bünyesinde Dış İlişkiler Şube Müdürlüğümüzü kurduk. Önümüzdeki dönemde daha farklı organizasyonlarda daha fazla bir araya geleceğimizi ümit ediyorum” dedi.  

 

Haber / Menşure KARDEŞ