Minikler ilk mezuniyet coşkusunu yaşadı

Müjgan Serkan Karagöz Anaokulu 2018-2019 eğitim öğretim yılı mezuniyet töreninde 55 öğrencisini mezun etti. Mutlu olduğu kadar zaman zaman duygulu anların da yaşandığı mezuniyet töreninde keplerini fır

GÜNDEM 24.05.2019 15:13:00 0
Minikler ilk mezuniyet coşkusunu yaşadı

Önceki akşam saat 18:00’da düzenlenen mezuniyet töreni saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Törende konuşan Okul Müdürü Çiğdem Aşık, “Okul öncesi eğitimini tamamlayan 55 öğrencimizi mezun etmenin mutluluğunun sizlerle birlikte taçlandırıyoruz. Çocuklarımız küçük bedenleriyle, uykulu gözleriyle, bıkmadan, usanmadan ve her gün muhteşem bir enerjiyle okula koştular. Büyük bir gayret ve özveriyle çalıştılar. Okul hayatlarının en önemli adımlarından biri olan okul öncesi eğitimini okulumuzda başarıyla tamamladılar” dedi.

 

ANNE BABALARA TEŞEKKÜR ETTİ

 

Anne ve babalara da seslenen Aşık “Çocuğunuzu bize büyük bir heyecanla, ‘acaba alışabilecek mi’ gibi kaygılarla bizlere teslim ettiniz. Bizler, emanet ettiğiniz değerli varlıklara gücümüzün yettiğince önce sevgi ve ilgimizi, daha sonra bilgimizi sunduk. Eğitim yılı içerisinde yardım ve desteklerini esirgemeyen ve çocukların eğitiminde katkıları bulunan tüm anne babalara teşekkür ediyorum” dedi. Mezun olan çocuklara öğrenim hayatlarında başarılar dileyen Okul Müdürü Çiğdem Aşık, hayırseverler Serkan Karagöz ve Müjgan Karagöz’e katkılarından dolayı plaket takdim etti. Duygu ve düşüncelerini ifade eden Serkan Karagöz “Bugün çok mutlu bir gün. Benim burada 55 tane çiçeğim, küçük kuşum var. Onlar sizin çocuklarınız olduğu kadar bizim de çocuklarımız. Onların sevgi dolu bir şekilde bize sarılmaları dünyanın en güzel duygusu. Dünyanın en güzel duygusu okul yaptırmak ve bu çocuklarla birlikte olmak” dedi.

 

 

ÖĞRETMENLERE PLAKET VERİLDİ

 

Okul öğretmenlerinden Didem Turkut, Selvi Engüzel, Pelin Özçelikman, Simla Arkat Cür’e plaket verilmesinin ardından konuşan okul öncesi öğretmeni Selvi Engüzel  “Çocuklarımız minicik kalplerinde taşıdıkları sevgi ve gözlerindeki ışıltıyla tanıdım. Mutluluğu birlikte paylaştık. Onların ilk öğretmenleri olduğum için inanılmaz gurur duyuyorum. İnanıyorum ki ışıklı yollarında yürürken asla pes etmeyecekler. İnanıyorum ki her şeyden önce sevgi, saygı ve merhamet duygularını onlara verebildim. Sizlerden aldığım bu emanetleri yine sizlere teslim ediyorum. Hayatları boyunca onlara sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum” dedi. Mezun öğrenciler adına konuşan İpek Turgut da, “Asla pes etmeden, yorulmadan, Atatürk’ün izinde yürüyeceğime söz veriyorum. Temelimiz sağlam. İleride hepimizin çok iyi yerlerde olacağına eminim” dedi.

 

 

KEPLERİNİ FIRLATARAK MEZUNİYET COŞKUSU YAŞADILAR

 

Konuşmaların ardından mezun olacak öğrenciler sahneye çıktı. Şarkılar söyleyen öğrenciler, programın sonunda keplerini fırlatarak ilk mezuniyetlerinin coşkusunu yaşadılar.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU