İftar sofraları Fatih Mahallesi'nde kuruldu

Çerkezköy Belediyesi tarafından bu yıl devam eden mahalle iftarları kapsamında Fevzipaşa, İstasyon, Yıldırım Beyazıt, Veliköy ve Cumhuriyet Mahallelerinin ardından 6'ncı mahalle iftarı Fatih Mahalles

GÜNDEM 24.05.2019 13:14:00 0
İftar sofraları Fatih Mahallesi

Teverpan, Elagöz İnşaat, Vastaş ve Semra Özen sponsorluğunda düzenlenen mahalle iftarında binlerce vatandaş aynı sofrada bir araya geldi. Çerkezköy Adliyesi Otopark Alanı’nda kurulan mahalle iftarına, mahalle sakinleri yoğun ilgi gösterdi.

 

AYNI SOFRADA BİR ARAYA GELDİLER

 

Çerkezköy Beleidye Başkanı Vahap Akay da Fatih Mahallesi’nde bulunan Çerkezköy Adliyesi Otopark Alanı’nda kurulan iftar sofrasında vatandaşlarla bir araya geldi. Mahalle iftarlarının komşuluk ilişkilerini güçlendirdiğini ve Çerkezköylülük bilincini arttırdığını belirten Belediye Başkanı Vahap Akay, ayrıca mahalle iftarına katılan vatandaşlara ve katkıda bulunan hayırseverlere teşekkür etti. Başkan Akay, mahallelerde kurulan iftar sofralarına tüm vatandaşları davet ederek “Her yıl olduğu gibi bu yıl da oruçlarımızı mahalle iftarlarımızda buluşturacağımız binlerce vatandaşımız ile birlikte açıyoruz. Bu vesile ile bu yıl 6’ncısını gerçekleştirdiğimiz Mahalle İftarlarımıza katkı sunan, emek koyan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

 

 

Haber / Yakup KARATEPE