Servisçilikten sanatçılığa

20 yıldan bu yana Çerkezköy'de personel servis taşımacılığı işi ile uğraşan ve geçtiğimiz haftalarda "Her Şey Seninle Güzel" isimli 6 şarkılık fantezi tarzındaki maxi single ?

GÜNDEM 22.05.2019 17:09:00 0
Servisçilikten sanatçılığa

“Her Şey Seninle Güzel” isimli maxi single çalışmasında tüm eserlerin söz ve müziği Evren Kahraman imzası taşırken, çalışmanın aranjörlüğünü usta müzik adamları Sedat Sakarya ve Barış Engürlü üstlendi.

 

BİR HAFTADA 260 BİN İZLENDİ

 

Aynı zamanda Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’nda disiplin kurulu üyesi olan Kahraman, müzik ve albüm çıkarmanın yıllardır içinde bir uhde olduğunu belirterek “Yıllar içerisinde böyle bir şansım olmadı. Ama bugün geldiğim noktada fırsat olunca eşime yazdığım şarkılar ile maxi single çalışması yaptım” dedi. Bu zamana kadar 600’den fazla şarkı sözü yazdığını belirten Kahraman single çalışmasının ilk klibini de “Her Şey Seninle Güzel” şarkısına çekti. Silvana müzik etiketiyle müzik severlere sunulan maxi single için albümle aynı adı taşıyan şarkıya Alişan Günay Yıldırım yönetmenliğinde çekilen klip, Youtube kanalında bir haftada 260 bin kez izlendi. Bunun kendisi için çok büyük bir anlam ifade ettiğini söyleyen Kahraman “Hiç bilinmeyen, hiç duyulmayan bir isim olarak yaptığım eserin bir hafta bu kadar çok müzik sever tarafından beğenilip dinlenmesi yaptığım işin kalitesini de ortaya koyuyor. Daha iyisini yapmak için 600’den fazla eserin arasından farklı şarkılar da kullanacağım” dedi.

 

 

İKİNCİ KLİP ÇERKEZKÖY’DE

 

İlk klibi Üsküdar’daki Plato’da çektiklerini, ikinci klibin ise sürpriz olacağını söyleyen Kahraman “İkinci klipte Çerkezköy’den görseller de olacak. Çerkezköy’deki bazı mekanları kullanacağız” dedi.

 

“EŞİMİN AŞKI, MÜZİK AŞKIMI TETİKLEDİ”

 

Doğal ve gerçekçi bir yapıya sahip olduğunu belirten genç sanatçı Evren Kahraman “Maxi single içindeki eserlerin ilham kaynağı eşimdir, sipariş üzerine yazılmış değil gerçek duygular. Müzik dünyasının iyi şarkı çıkaramamasının sebebi de sipariş eserler değil mi? Duygular rafa kalkmış, madde dünyası hüküm sürüyor, uzun zamandır kalıcı bir eser neden yok? Benim eşime olan duygularımın ifadesi melodilerime geçti, eşimin aşkı müzik aşkımı tetikledi ve bu çalışma tamamen gerçek olarak ortaya çıktı” dedi.

 

Haber / Şaban KARDEŞ