''Baş Belaları'' Çerkezköylüleri kahkahaya boğdu

Baş belaları isimli tiyatro oyunu Çerkezköy Belediyesi'nin Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında önceki akşam Kentpark'ta Çerkezköylü sanatseverlerle buluştu. Kahkahalarla izlenen Baş Belaları adlÄ?

GÜNDEM 22.05.2019 16:52:00 0

Kentpark’ta sahnelenen Baş Belaları adlı tiyatro oyununu Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Belediye Başkan Yardımcısı Enver Bayram, meclis üyeleri Bulut Becerik, Beytullah Coşkun, İYİ Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Yasemin Altın Erseçkin ile çok sayıda tiyatro sever izledi. İrfan Kangı’nın yönetmenliğini yaptığı Baş Belaları isimli iki perdelik tiyatro oyununda Yosi Mizrahi, İpek Tanrıyar ve Dost Elver rol aldı. 2 saat süren 2 perdelik komedi oyunu Çerkezköylüleri kahkahaya boğdu.

 

 

KOMİK BİR DİLLE ANLATTI

 

Oyun aynı evde yaşamaya başlayan bir çiftin hayatlarının ne kadar değiştiğini anlattı. Kerem’in kendisiyle mutlu bir birlikteliği olduğunu zanneden, aslında kendisinden nefret edildiğini ve evden kovulmak istendiğini bilmeyen sevgilisi Meltem’i evden yollayabilmek için en yakın arkadaşı Taner'den yardım için evlerinde kalmasını ve Meltem'i göndermesine yardım etmesini istemesi üzerine olayların komik bir dille anlatıldığı oyun, doğruluğun hayatta ne kadar önemli olduğu vurgusunu yaptı. Kahkahalarla izlenen Baş Belaları adlı oyunun sonunda Belediye Başkanı Vahap Akay oyuncular Yosi Mizrahi, İpek Tanrıyar ve Dost Elver’e teşekkür ederek çiçek takdim etti.

 

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU