Başkan Çetin, yeni park alanlarını inceledi

Kapaklı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından sürdürülen proje kapsamında park yapım çalışmalarının yapılacağı alanları inceleyen Kapaklı Belediye Başkanı Musta

GÜNDEM 16.05.2019 16:35:00 0
Başkan Çetin, yeni park alanlarını inceledi

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, Bahçelievler Mahallesi Özdinç Sokak ve Cumhuriyet Mahallesi Damla Sokak’ta yapılması planlanan park alanlarını inceledi. Vatandaşların nefes alacağı yeni yaşam alanları açmaya başladıklarını kaydeden Başkan Çetin yeşil alanları çoğaltmak ve çocuklara yeni sosyal alanlar açmak için çalışmaların devam ettiğini söyledi.

 

PROJELERİ HAZIRLANDI

 

Cumhuriyet Mahallesi’nde Damla Sokak, Şehit Er Kasım Sokak ve Gökdağ  Sokak’ta bulunan 3 adet park alanı ile Bahçelievler Mahallesi  Şahinbey Sokak ile Saimneyli Sokak arasında bulunan park alanı için projeleri hazırladıklarını kaydeden Çetin “İçerisinde Çocuk oyun parkı, spor alanı ve oturma alanlarının bulunduğu ve vatandaşlarımızın aileleri ile birlikte boş vakitlerini değerlendirebileceği yeni sosyal alanları kentimize kazandırıyoruz. Çocuklara güven içerisinde, rahat zaman geçirebilecek alanlar yapmak için çalışmalara başladık” dedi. Çocukların oyun alanı olarak düzenlenen parklardaki tüm oyun gruplarını elden geçirdiklerini söyleyen Çetin “Bakım ve onarımlarını yapıyoruz, çocuklarımız içinde kentimizde yeni parklarda oluşturmaya devam edeceğiz” dedi.

 

Haber  / Menşure KARDEŞ