Yol ve kaldırım çalışmalarını inceledi

Nusratiye Mahallesi'nde devam eden yol ve kaldırım çalışmalarını inceleyen Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, ekiplerden çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

GÜNDEM 16.05.2019 10:00:00 0
Yol ve kaldırım çalışmalarını inceledi

Çorlu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü yol ekipleri tarafından Nusratiye Mahallesi Uğur Mumcu Caddesi ve bağlı sokaklarda yürütülen yol yapım ve kaldırım çalışmaları devam ediyor. Çalışmaları inceleyen Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt Fen İşleri Müdürlüğü görevlilerinden bilgi aldı. Sarıkurt’a incelemelerinde Belediye Başkan Yardımcısı Özcan Veysel Tunçcan da eşlik etti.

 

SONA GELİNDİ

 

Çalışmalarda sona gelindiğini belirten Başkan Sarıkurt “Devam eden hazırlıklar kapsamında Uğur Mumcu Caddesi ve bağlı Karaca Sokak, Karaca 3 ve 4. Aralık Sokak, Talih Sokak ve Nağme Sokak ile Toros Caddesi'nde 1.014 metre yol çalışması yapıldı. Bu kapsamda, 3070 m/tül bordür ve 3162 metrekare kaldırım taşı döşeme çalışmaları sona erdi ve sahada ilk etap hazırlıkları tamamlandı. Tüm hazırlıkların tamamlanmasıyla birlikte asfalt serimi gerçekleştirerek yolu hizmete açacağız” dedi.

 

Haber / Yakup KARATEPE