Şehit aileleri ve gaziler onuruna iftar verildi

Kapaklı Kaymakamlığı tarafından şehit aileleri ve gaziler onuruna iftar yemeği verildi. Kaymakam Mustafa Ünlüsoy, şehit yakınları ve gaziler ile yakından ilgilendi.

GÜNDEM 15.05.2019 17:09:00 0
Şehit aileleri ve gaziler onuruna iftar verildi

Kaymakam Ünlüsoy’un ev sahipliğinde düzenlenen iftar programına Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, İlçe Jandarma Komutanı Fevzi Bayram, İlçe Emniyet Müdürü Yaşar Terzioğlu, şehit aileleri, gaziler, diğer kurum amirleri, muhtarlar ve STK temsilcileri katıldı. İftar yemeği sonrası Kapaklı Müftüsü İsa Aktaş öncülüğünde dualar edildi.

 

“ŞEHİTLERİMİZİN EMANETİSİNİZ”

 

İftar programında konuşan Kaymakam Ünlüsoy “Sizler bizlere aziz şehitlerimizin emanetisiniz. Onlar bu aziz vatan için hiç düşünmeden canlarını verdi. Gazilerimiz de bu vatan için gözünü kırpmadan ölüme daldı. Bu anlamda şehit ve gazilerimiz gibi biz de ayrılmaz bir bütünüz. Bu nedenle onların emanetleri olan sizlerle her fırsatta bir araya gelmek, birlikte olmak, Ramazan ayının güzelliklerini paylaşmak için bu akşam burada toplandık. Bugün Belediye Başkanımız başta olmak üzere tüm kolluk kuvvet amirleri ve kurum müdürlerimiz olarak sizlerle birlikteyiz. Ramazan ayının ruhunu burada sizlerle tatma şansını bizlere verdiğiniz için teşekkür ederiz. İnşallah bundan sonra da önemli gün ve haftalarda bir araya geleceğiz. Sizlerin sıkıntıları, bizlerin sıkıntısıdır. Her türlü ihtiyacınızda kapımızı çalabilirsiniz” dedi.

 

Haber / Menşure KARDEŞ