İşletmelerde Kayıplar ve Çözüm Yönetimleri anlatıldı

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası ev sahipliğinde Trakya Kalite Gönüllüleri ve KALDER işbirliğinde düzenlenen "İşletmelerde Kayıplar ve Çözüm Yönetimleri" konulu seminer düzenlendi.

GÜNDEM 15.05.2019 13:46:00 0
İşletmelerde Kayıplar ve Çözüm Yönetimleri anlatıldı

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Batı Eğitim Salonu’nda düzenlenen seminerde sunum yapan TPM-Kaizen-Sürekli İyileştirme Uzmanı Elektrik Mühendisi Yüksel Aydemir, İşletmelerde Kayıplar ve Çözüm Yönetimleri konusunda bilgilendirmede bulundu.

 

"ENERJİ VERİMLİLİĞİ İÇİN TASARRUF YAPILMALI"

 

TPM-Kaizen-Sürekli İyileştirme Uzmanı Elektrik Mühendisi Yüksel Aydemir , "İşletmelerde tasarrufun sağlaması, kaliteli üretimin yapılması için kayıpların önlenmesi  gerekmektedir. Küreselleşen dünyanın yoğunlaşan rekabet koşullarında avantaj kazanmak için çaba gösteren işletmeler, bir yandan örgütsel yapı ve teknolojik donanımlarını geliştirirken diğer yandan işletmeler arası işbirliği ilişkilerinin olası yararlarını elde edebilmek amacıyla etkili bir tedarik zinciri/ağı oluşturmaya çalışmaktadırlar. Şirketlerde tertip ve düzen sağlanmalı ve işler program dahilinde yapılmalıdır. Programın dışına ne kadar çıkarsanız kaybınız da o kadar yüksek olur. Sürekli olarak koordineli ve ekip ruhu içerisinde çalışılmalı, üst düzey kalite sağlanmalıdır. Enerji verimliliğini arttırmak amacıyla tasarruf yapılmalı ve her safhada enerji yüksek etkinlikte değerlendirilmelidir" sözlerine yer verdi.

 

 

Haber / Yakup KARATEPE