Sahur programında vatandaşlarla buluştu

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Muratlı Yeşilsırt Kışlık Düğün Salonu'da düzenlenen sahur programında vatandaşlarla bir araya geldi.

GÜNDEM 12.05.2019 14:26:00 0
Sahur programında vatandaşlarla buluştu

Muratlı Yeşilsırt Kışlık Düğün Salonu'da düzenlenen sahur programına Tekirdağ Büyük şehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Muratlı Belediye Başkan Yardımcısı Ufuk Gençtürk, TESKİ Genel Müdür Vekili Dr. İbrahim İçöz, Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Neşat Erdoğan, Yeşilsırt Mahalle Muhtarı Hürriyet Borucu ve çok sayıda mahalle sakini katıldı.

 

"RAMAZAN AYI, SEVGİ, KARDEŞLİK VE MANEVİYATIN GÜÇLENDİĞİ AYDIR"

 

Düzenlenen sahur programında konuşan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Kadir Albayrak, "Ramazan Ayı, sevgi, kardeşlik ve maneviyat gibi kavramların çok güçlendiği ve önem kazandığı bir aydır. Biz de Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak, sahurlarımızı il genelinde vatandaşlarımızla yapalım istedik. İl genelinde birçok mahallemizde sahur programlarında vatandaşlarımızla buluşacağız. Ama ilk sahur programımızı siz Yeşilsırtlı vatandaşlarımızla yapıyoruz. Biz Yeşilsırt Mahallesi'ni ve mahallemizin sakinlerini çok seviyoruz ve değer veriyoruz. Gecenin bu saatinde burada bizlerle olan tüm vatandaşlarımıza Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı olarak teşekkür ediyorum. Ayrıca bugün sevgi ve vefanın en yücesine layık olan annelerimizin, Anneler Günü. Tüm annelerimizin Annneler Günü'nü en içten dileklerimle kutluyorum" sözlerine yer verdi.

 

 

ANNELERE KARANFİL DAĞITTI

 

Konuşmasının ardından vatandaşların mahalleleri hakkında talep ve önerilerini de dinleyen Başkan Albayrak, Anneler Günü dolayısıyla annelere karanfil dağıttı. Başkan Albayrak, sahur programı sonunda Yeşilsırt Mahalle Muhtarı Hürriyet Borucu'ya, Yeşilsırt kadınlarına ve tüm Yeşilsırt halkına gösterdikleri misafirperverlikten dolayı teşekkür etti.

 

Haber / Servet AYTEN