Vali Yıldırım: Annelerimiz, en değerli varlığımız

Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım Anneler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.  Vali Yıldırım yayımladığı mesajda, "Annelerimiz, yeryüzünde en kutsal görevi üstlenen, karşılıksÄ

GÜNDEM 10.05.2019 16:25:00 0
Vali Yıldırım: Annelerimiz, en değerli varlığımız

Anneler günü dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, "Peygamber Efendimizin 'Cennet, annelerin ayakları altındadır' hadis-i şerifine mazhar olan, varlıklarıyla hayata anlam katan, sevgi dolu yürekleriyle çocuklarına yol gösteren annelerimizin hakkı, hiçbir şekilde ödenemez. Anneler, vatan ve millet sevgisini aşılayarak ahlakın, bilgi ve becerilerin temellerini atarak huzurlu ve başarılı bir toplum olmamızda büyük görev üstlenmektedirler" dedi.  

 

"ANNELERİMİZ SADECE BİR GÜN DEĞİL HER GÜN HATIRLAMALI"

 

Vali Yıldırım, "Annelerimizi daima mutlu etmek, emeklerinin boşa gitmediğini göstermek, gurur duyacakları evlatlar olmak, onlar için en büyük armağandır. Annelerimizin gülen yüzleri, bizler için de en değerli hazinedir. Annelerimizi, yılın sadece bir gününde değil her gününde hatırlamalı, hoş tutmalı, sevgi ve saygımızı daima göstermeliyiz. Bu vesileyle, başta ülkemizin birlik ve beraberliği için canlarını feda eden şehitlerimizin ve gazilerimizin anneleri olmak üzere, bütün annelerin Anneler Günü’nü kutluyor, fedakâr emekleri ile bizleri bugünlere ulaştıran annelerimize sağlık, huzur ve mutluluklar diliyorum" sözlerine yer verdi.

 

Haber / Özge MERİÇ