Çerkezköy iftar sofralarında buluşacak

Çerkezköy Belediyesi tarafından Ramazan ayı dolayısıyla, "Sofralar kuruluyor, gönüller bir oluyor" sloganı ile her yıl düzenlenen Mahalle İftarları, bu yılda 15 Mayıs Çarşamba günü baÅ?

GÜNDEM 10.05.2019 17:15:00 0
Çerkezköy iftar sofralarında buluşacak

"Sofralar kuruluyor, gönüller bir oluyor" sloganı ile düzenlenecek olan mahalle iftarları Fevzipaşa Mahallesi’nin ardından 16 Mayıs Perşembe günü İstasyon Mahallesi’nde, 18 Mayıs’ta Yıldırım Beyazıt Mahallesi’nde, 20 Mayıs’ta Veliköy Mahallesi’nde, 22 Mayıs’ta Cumhuriyet Mahallesi’nde, 23 Mayıs’ta Fatih Mahallesi’nde,  24 Mayıs’ta Bağlık Mahallesi'nde, 25 Mayıs’ta Kızılpınar Mahallesi’nde, 26 Mayıs’ta Gazi Osman Paşa Mahallesi’nde devam edecek. 27 Mayıs Pazartesi günü Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Özcan Sokak ve Canbazlar Sokak’ta kurulacak iftar sofraları ile mahalle iftarları sona erecek.

 

"AYNI SOFRALARDA BULUŞACAĞIZ"

 

10 mahallede kurulacak iftar sofralarına tüm vatandaşları davet eden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Her yıl olduğu gibi bu yıl da oruçlarımızı mahalle iftarlarımızda buluşturacağımız binlerce vatandaşımız ile birlikte açacağız. Bu vesile ile bu yıl 6’ncısını gerçekleştireceğimiz Mahalle İftarlarımıza katkı sunan Çerkezköy OSB yönetimine, Hyosung, Bony Tekstil, Teverpan, Vastaş, Özer Metal, Dinarsu ve Elagöz İnşaat firmalarına ve hayırsever Semra Özen’e teşekkür ediyorum” dedi.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU