ÇTSO Başkanı Kozuva'dan, Başkan Çetin' ziyaret

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim kurulu Başkanı Süleyman Kozuva ,  Başkan Yardımcısı Mustafa Seçkin , Yönetim kurulu üyeleri  Ayhan Arslan,  Metin Taşdelen, Mehmet Çetin, Mustafa Ogün

GÜNDEM 8.05.2019 14:09:00 0
ÇTSO Başkanı Kozuva

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan ve Üyeleri Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

 

HAYIRLI OLSUN DİLEKLERİNDE BULUNDU

 

ÇTSO Başkanı Süleyman Kozuva ziyaretinde yaptığı konuşmasında "Yeni dönemin size, Kapaklı'ya ve bu şehirde yaşayan herkese hayırlı olmasını temenni ediyoruz. Birlik ve beraberlik içerisinde yeni projelerle Kapaklı'nın gelişmesi için Ticaret ve Sanayi  odası olarak her zaman desteklerimizle yanınızda olacağız" sözlerine yer verdi.

 

HALKIMIZIN EMRİNDE OLACAĞIZ

 

Kapaklı  Belediye Başkanı Mustafa Çetin, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Bizler her fırsatta gerek Ticaret ve Sanayi odamızla gerekse diğer sivil toplum örgütleri, kurum ve kuruluşlarla her zaman istişarelerde bulunarak , Kapaklı’ımıza en güzel şekilde hizmet vermek için çalışacağız. Toplumun her kesimiyle fikir alışverişlerinde bulunup gecemizi gündüzümüze katarak halkımıza hizmet edeceğiz. Ekibimle ve tüm imkanlarımızla birlikte ilçemizde ihtiyaç duyulan her noktada üzerimize düşen ve elimizden gelen her çalışmayı yaparak halkımızın emrinde olacağız" şeklinde konuştu.

 

Haber / Servet AYTEN