Öğrencilerden anlamlı yardım

Çerkezköy Nurullah Narin Ortaokulu öğrencileri ihtiyacı olan öğrencilere yönelik ramazan ayı kapsamında yardım kampanyası başlattı. Nurullah Narin Ortaokulu Okul Müdürü Musa Dinç ve okul öğretme

GÜNDEM 7.05.2019 15:14:00 0
Öğrencilerden anlamlı yardım

Konu ile ilgili bilgi veren Çerkezköy Nurullah Narin Ortaokulu Okul Müdürü Musa Dinç, "Öğrenciler arasında başlayan kampanyaya öğrenci velilerinin de dahil olmasının ardından kampanya daha verimli bir hal aldı.Gerek 2-3 öğrenci harçlıklarını toplayıp aldıkları ürünlerle destek olmaya çalışıyor gerek evden birer ikişer paket gıda getiriyor gerekse aileleriyle birlikte direk ramazan kolisi alıp destek olmaya çalışıyorlar.Okulda boş bir sınıfta toplanan erzaklar öğretmenler yardımıyla eşit şekilde kolilenip ihtiyaç sahibi öğrencilerin ailelerine ulaştırılıyor" dedi.

 

"OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİNİN BU ANLAMLI KAMPANYASINI DESTEKLİYORUZ"

 

Çerkezköy Nurullah Narin Ortaokulu'nda öğrenim gören bazı öğrenciler maddi durumu iyi olmayan öğrenci arkadaşları için bir kampanya başlattılar. Kampanyayı ilk önce öğretmenlerine söyleyen öğrenciler daha sonra Okul Müdürleri Musa Dinç’ten de tam destek aldılar. Okul Müdürü Musa Dinç, "Okulumuzdaki durumu iyi olan öğrencilerimiz durumu iyi olmayan arkadaşlarına Ramazan ayında gıda yardımında bulunmak  istediler ve bunu sınıf öğretmenlerine ilettiler ve öğretmen arkadaşlarımız da konuyu bana iletti. Anlamlı bir yardım olması dolayısıyla bir sakıncanın olmadığını desteklediğimi söyledim  ve durumu iyi olan öğrenciler konuyu anne ve babalarına da iletmişler ki yardımlar hemen gelmeye başladı. Bazı öğrencilerimiz kendileri, bazılarının ise velileri çocukları adına yardım paketleri getiriyor. Gelen kuru gıdalar, bakliyat çeşitleri  dışında sıvı yağ, tuz,  salça getiriyorlar ve bizde bunları ihtiyaç sahibi öğrencilerimize eşit şekilde paketleyerek veriyoruz. Bu Ramazan yardım kampanyası ramazan ayı boyunca devam edecek. Okulumuz öğrencilerinin  öncülüğünde gerçekleşen ramazan ayına özel  anlamlı ve örnek teşkil edecek Gıda Yardım Kampanyası nedeniyle öğrencilerimizi  kutluyor, onlarla gurur duyuyorum" sözlerine yer verdi.

 

Haber/Servet AYTEN